Sedmá Bagetrie Boulevard nabídne nově donáškovou službu

Právě dnes se otevře v pořadí již sedmá restaurace řetězce rychlého občerstvení Bageterií Boulevard. Provozovna v industriální zóně pražského Karlína tak rozšíří stávající nabídku pěti pražských a jedné liberecké bageterie.
„Nová restaurace by měla oslovit co nejširší spektrum zákazníků,“ říká vedoucí Bageterií Boulevard Jitka Remsová. „Průmyslovému charakteru zdejší oblasti jsme proto přizpůsobili interiér bageterie, který dýchá určitou patinou… Image karlínské provozovny bude tak trochu vybočovat v porovnání se stávajícími restauracemi řetězce. Zákazníci se však nemusejí obávat, sortiment zůstává nezměněn a o kvalitní servis se i tady postará proškolený tým zaměstnanců. Naším cílem je přirozeně „zapadnout“ do zdejší lokality a přitom nabídnout našim budoucím klientům co možná nejpřátelštější prostředí.“ Zprovoznění restaurace trvalo zhruba tři čtvrtě roku. Poslední tři měsíce probíhaly intenzivní stavební práce.
Nově otevřená restaurace Bageterie Boulevard v Karlíně zahajuje v týdnu od 20. do 25. září svůj provoz speciální akcí na křupavé a vždy zaručené čerstvé bagety. Ke každé zakoupené bagetě si zákazník může podle vlastního výběru vybrat ještě jednu ZDRAMA. Kupony s akcí „1 + 1“ budou součástí oblíbeného firemního bulvárního plátku Boule. Noviny budou bezplatně rozdávat kameloti v okolí nové restaurace, na nedalekých zastávkách městských autobusů a také u stanice metra.
V „otevíracím“ týdnu budou po Karlíně jezdit na kolech hostesky ve firemních barvách – žlutých tričkách a v sukních ve stylu novinových výstřižků, které tradičně zdobí zdi Bageterií Boulevard. Ze svých košíků budou hostesky rozdávat informační letáky a nabízet k ochutnání vybraný sortiment. Zahájení provozu nové restaurace v Karlíně podpoří také kampaň na rádiu Evropa 2.
Novinkou, kterou v rámci řetězce Bageterií Boulevard nabídne premiérově právě karlínská provozovna, je donášková služba. Ostatních šest restaurací ji bude následovat zhruba do dvou měsíců. Více informací o této franšíze získáte v Katalogu níže.
PŘEČTI ČLÁNKY

Franšíza Bageterie Boulevard vyrostla spolu s Crocodille na rekordních 1,6 miliardy obratu. Po covidových letech je zpět na předních pozicích mezi fastfoodovými řetězci.
Franšízy s „jídlem do ruky“ musí rychle reagovat na zákaznické trendy. Ty nám přiblíží manažerka pro rozvoj franšízové sítě Bageterie Boulevard a 360Pizza Markéta Krejčíková.
Zájemce o franšízové podnikání v gastronomii by nemělo minout spojení značek Bageterie Boulevard a 360Pizza. Letos začali dokonce konkurovat americkým fastfoodům na dálnicích.
Zdeněk Polášek a Martin Lehocký jsou již zkušení franšízanti. Ke dvěma franšízovým pobočkám Bageterie Boulevard přidali i jednu z konceptu 360Pizza.
Síť Bageterie Boulevard se neustále zvětšuje. Nové pobočky najdeme v Praze i v regionech.
Nejčtenější

Pokud se Vám při vyslovení slova franšízing vůbec něco vybavuje, je to skvělé!
Další franšíza vstoupí do konkurence amerických fastfoodových značek a první pobočka vznikne v Praze. Co nového se dá do byznysu s burgery přinést?
Dánská značka City Calendar míří na český trh a hledá partnery pro expanzi. Zaměřuje se na tvorbu, výrobu a distribuci originálních lokálních adventních kalendářů s vouchery.
Franšíza s pracovními oděvy je na trhu už více jak 5 let. Petra Tománková, manažerka pro rozvoj, přibližuje, pro jaké podnikatele je koncept vhodný.
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...