1. franšízová pobočka sítě Forty´s Pizza
Po pěti letech vlastního podnikání se firma rozhodla začít s franšízou a nabídnout tak svoje zkušenosti a kontakty dalším partnerům. Franšízový koncept je určen lidem, kteří chtějí začít se zajímavým podnikáním, ale i partnerům, kteří vlastní pizzerii a chtěli by z ní generovat více peněz.
Pizza nezná hranice a díky své báječné chuti a snadné dostupnosti patří k nejoblíbenějším pokrmům na světě. Ve Spojených státech se ročně prodá okolo 3mld pizz a zaslouženě tak pizze patří první místo. "Dá se přepokládat boom i v Evropě, proto jsem se rozhodli, že v Česku budeme jedničkou. Pizza je navíc zdravá, lehká a vždy čerstvá,“ říká franchisor Jakub Šlezar.
V rámci licence, která stojí 100 000 Kč, získá dle vyjádření franchisora partner zázemí úspěšné značky, kontrolu kvality, trénink a školení, výhodný centrální nákup surovin a vybavení a zajímavé marketingové aktivity a akce i věrnostní program.
„Forty's Pizza preferuje budování dlouhodobých vztahů s takovými dodavateli, kteří rozumějí a vycházejí vstříc našim potřebám, šetří provozní náklady a řeší problémy s ohledem na vzájemné budoucí výsledky, vítáme nabídky nových dodavatelů. Ohleduplná a ekologicky šetrná výroba a správný výběr surovin jsou pro nás důležité. Cena není jediným hlediskem. Po našich dodavatelích požadujeme produkty nejvyšší kvality, konkurenceschopnou cenu a výjimečný servis,“ dodává Jakub Šlezar.
O tom, že Forty´s Pizza expanduje, svědčí i to, že v Ostravě se připravuje k otevření další pobočka, tentokrát v Zábřehu.
Více informací najdete v našem katalogu franšíz.
Zobrazit v katalogu franšíz
PŘEČTI ČLÁNKY
Proč je třeba sítě neustále obnovovat?
/12.11.2025
KFC svou cestu započalo před více jak 100 lety. Jako franšíza funguje již přes 70 let. I přesto řetězec oznámil zásadní změny.
Slovenský Kaliforňan mění pohled na rychlé stravování. Zdravé bowls plné lokálních surovin míří po Brně i do dalších českých měst. Franšízanty hledá pro restaurace i foodtrucky.
Slovenská síť Mr. Kebab hledá master-franšízanta pro český trh. Detaily spolupráce a plány expanze přibližuje zakladatel značky Ľubor Lelovits.
„Pro náš růst je klíčové, abychom měli ty správné franšízanty,“ říká Michal Příhoda, výkonný ředitel Fruitisimo Group. Síť loni překonala tržby půl miliardy korun a expanduje dál.
Franšízová síť s více než 200 pobočkami se úspěšně rozvíjí v zemích Evropy. Aktuálně hledá dlouhodobé partnery pro vstup na český trh.
Nejčtenější
Jak vydělat peníze na YouTube?
/16.07.2021
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Stále více firem se rozvíjí na základě modelu franchisingové spolupráce. Zjistěte, zda již nastal čas, abyste „franšízovali“ vlastní podnikání.
Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
Udržet konzistentní vizuální styl u desítek poboček není snadné. Digitální nástroje pomáhají franšízám s tvorbou a správou marketingových materiálů.
Karel Kotrba se rozhodl své manažerské zkušenosti přetavit do práce s podnikateli. Dnes vede regionální boardy franšízové sítě TAB Board. Co ho v této roli nejvíc naplňuje?
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...