Franšíza do moderního města

Restaurace Bageterie Boulevard jsou určeny pro dynamického člověka pracujícího ve městě. Vybrat si lze z 12 obložených baget rozdělených do dvou kategorií – čerstvé a zapečené. Kromě baget jsou k mání také různé druhy káv a čerstvých zeleninových salátů. Součástí denní nabídky jsou snídaňová menu. Stálou nabídku vždy doplňuje sezónní lahůdka, v zimě například vafle a horká čokoláda, v létě třeba ovocný sorbet či ovocný salát.
Bageterie Boulvard je dynamický koncept, v němž změna je součástí existence a image značky, jak prozrazuje Jan Pavlík, kontaktní osoba pro zájemce o licenci: „Češi jsou všeobecně konzervativní, to samé platí i v případě jejich chutí. Našim cílem je rozvíjet trendy v gastronomii a následně je dokázat uplatnit u našich zákazníků.“
Dle vyjádření Jana Pavlíka, společnost plánuje v tomto roce otevření několika provozoven. Zvolila cestu obou variant, tedy jak provozování vlastních, tak také franšízových poboček. U obou metod sleduje jejich klady a zápory, které následně vyhodnocuje. Nevylučuje ani odprodej již zavedených provozoven franšízantům. V současné chvíli se však soustředí především na zvyšování kvality celého konceptu.
Společnost zamýšlí expandovat jak do velkých českých měst, tak také do zahraničí. „Jsme moderní koncept pro moderní města. A v některých vybraných regionech vnímáme vývoj pozitivně, tudíž rozvoj do krajských měst plánujeme. Co se zahraničí týče, pravidelně se nám ozývají zájemci nejen ze sousedních zemí jako Německo a Slovenska, ale také z Ruska či Velké Británie,“ potvrzuje Jan Pavlík.
Současný trend u restaurací rychlého občerstvení je posilovat pozice menšího počtu franšízantů. Proto se bude společnost soustředit na partnery, kteří budou chtít rozvíjet franšízovou síť ve větším měřítku.
PŘEČTI ČLÁNKY

Franšízy s „jídlem do ruky“ musí rychle reagovat na zákaznické trendy. Ty nám přiblíží manažerka pro rozvoj franšízové sítě Bageterie Boulevard a 360Pizza Markéta Krejčíková.
Zájemce o franšízové podnikání v gastronomii by nemělo minout spojení značek Bageterie Boulevard a 360Pizza. Letos začali dokonce konkurovat americkým fastfoodům na dálnicích.
Zdeněk Polášek a Martin Lehocký jsou již zkušení franšízanti. Ke dvěma franšízovým pobočkám Bageterie Boulevard přidali i jednu z konceptu 360Pizza.
Síť Bageterie Boulevard se neustále zvětšuje. Nové pobočky najdeme v Praze i v regionech.
Franšíza 360pizza se na našem trhu pomalu rozrůstá. Jaké podmínky musí uchazeči o licenci splnit?
Nejčtenější

Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
Radka Vajo vede úspěšnou pražskou pobočku Century21 ve Zlatnické ulici v Praze. Jak se jí povedlo rozjet vlastní franšízu?
Světová franšízová síť do roku 2025 vstupuje s technologickými novinkami a pokračuje v růstu sítě.
V samotném franchisingu je několik základních pojmů, které by měl znát každý, kdo se o tento způsob podnikání alespoň trochu zajímá.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...