Bar, kde nuda nemá šanci
Češi jsou národem pivařů, o tom není pochyb. Také hektolitry vypitého piva každým rokem okupují přední místa celosvětových žebříčků. Pivo prostě do české kultury patří. To moc dobře vědí provozovatelé pivnic, barů a hospod. Jenže otevřít si jen tak nějakou hospodu dnes nestačí. Je třeba nabídnout něco navíc, přidanou hodnotu, odlišit se od konkurence. Proto v The PUB vybudovali originální koncept spočívající v tom, že si hosté zcela sami čepují pivo přímo na stole. Díky tomu přináší zákazníkům zcela nevšední zážitek, zábavu a nové způsoby komunikace spočívající v propojení provozoven, elektronických objednávkách jídel, možnosti přivolat si obsluhu, pivních hrách na velkoplošných projekcích a dalších multimediálních formách zábavy.
V minulém roce společnost otevřela provozovnu v pražských Dejvicích a první zahraniční pobočku v Berlíně. Některé další provozovny nechala prostorově uzpůsobit, rozšířit, například Plzeňané mají možnost posedět si na nové letní zahrádce. Nyní společnost provozuje 4 vlastní a 8 franšízových poboček, z nichž je jedna umístěna právě v Berlíně.
„Čeští i zahraniční zájemci o licenci se nám ozývají sami. Na prvním franšízovém projektu pro Berlín jsme pracovali téměř 2 roky. Pobočka zde vzkvétá a v současné chvíli má partner zájem o master licenci pro celé Německo,“ popisuje expanzi do zahraničí Martin Šampalík, kontaktní osoba pro zájemce o licenci.
Jak dále uvedl, společnost se dlouhodobě soustředí na nabídku originálních služeb, kdy si například hosté mohou vybírat hudbu na přání v The PUB Jukeboxu, který najdou na dotykových panelech na každém stole se samoobslužným výčepem. Součástí služeb je také propracovaný online rezervační systém, věrnostní karta The PUB Club a e-shop s dárkovými a upomínkovými předměty. „Na tento rok máme poměrně velké expanzivní plány, jak v rámci ČR, tak také zahraničí. Na květen jsme přichystali otevření pobočky v Opavě. Jednáme také se zájemci z Českých Budějovic a pražského Karlína. Ze zahraničních aktivit chystáme otevření druhé pobočky v Berlíně, dále pak rozšíření sítě do německých měst Hamburgu a Frankfurtu. Registrujeme zájem o náš koncept z Rakouska a Slovenska,“ prozradil Martin Šampalík.
The PUB zahájil provoz v roce 2005. Cílem projektu je vytvořit řetězec značkových pivních barů se samoobslužným čepováním špičkového piva propojených s nejmodernějšími informačními technologiemi.
Zobrazit v katalogu franšíz
PŘEČTI ČLÁNKY
Proč je třeba sítě neustále obnovovat?
/12.11.2025
KFC svou cestu započalo před více jak 100 lety. Jako franšíza funguje již přes 70 let. I přesto řetězec oznámil zásadní změny.
Slovenský Kaliforňan mění pohled na rychlé stravování. Zdravé bowls plné lokálních surovin míří po Brně i do dalších českých měst. Franšízanty hledá pro restaurace i foodtrucky.
Slovenská síť Mr. Kebab hledá master-franšízanta pro český trh. Detaily spolupráce a plány expanze přibližuje zakladatel značky Ľubor Lelovits.
„Pro náš růst je klíčové, abychom měli ty správné franšízanty,“ říká Michal Příhoda, výkonný ředitel Fruitisimo Group. Síť loni překonala tržby půl miliardy korun a expanduje dál.
Franšízová síť s více než 200 pobočkami se úspěšně rozvíjí v zemích Evropy. Aktuálně hledá dlouhodobé partnery pro vstup na český trh.
Nejčtenější
Jak vydělat peníze na YouTube?
/16.07.2021
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Stále více firem se rozvíjí na základě modelu franchisingové spolupráce. Zjistěte, zda již nastal čas, abyste „franšízovali“ vlastní podnikání.
Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
Udržet konzistentní vizuální styl u desítek poboček není snadné. Digitální nástroje pomáhají franšízám s tvorbou a správou marketingových materiálů.
Karel Kotrba se rozhodl své manažerské zkušenosti přetavit do práce s podnikateli. Dnes vede regionální boardy franšízové sítě TAB Board. Co ho v této roli nejvíc naplňuje?
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...