Forty´s Pizza® nabírá nové franšízanty

Pizza nezná hranic. Díky své báječné chuti, různým variantám a snadné a rychlé dostupnosti patří k nejoblíbenějším pokrmům na světě. Málokdo však ví, že má svoji bohatou historii. Předchůdkyni dnešní pizzy připravovali již starověcí Egypťané v podobě jednoduchých plochých koláčů. Od nich je časem převzali Římané. Dnešní název pizza je odvozen ze slova picea, které pochází z Neapole. V 18. století se na korpus začala přidávat rajčata. Tím vlastně vznikla pizza v podobě, jak ji známe dnes.
Pizzu má ve svém názvu také řetězec Forty´s Pizza®. Je to ryze český koncept, který byl založen v roce 2005 v Olomouci. Prví rok působení fungovala výhradně jako rozvážková služba, poté zamířila do centra města a nabídla nejen rozvoz pizzy zdarma, ale také prodej přes ulici. V současné době provozuje 7 vlastních poboček a jednu franšízovou v Hradci Králové.
Jak uvádí Jakub Šlezar, jednatel a kontaktní osoba pro zájemce o licenci: „Cílem je poskytnout zkušenosti našeho konceptu franšízantům a stát se díky nim jedničkou v rozvozu pizzy v ČR. Chceme rozvážet pizzu vynikající kvality a poskytovat perfektní zákaznický servis. Forty´s Pizza® je podnikatelská příležitost jak pro nový podnikatelský záměr, tak pro stávající pizzerie, které se chtějí připojit k fungující síti provozoven.“ V plánu pro letošní rok má zprovoznění dalších 2 až 5 poboček, z nichž 1 až 4 by mohly přejít do rukou franšízantů. „Zejména na již existující provozovny v menších městech nebo na nově otevřené rádi poskytneme licenci,“ dodává Jakub Šlezar.
Nejvhodnější prostor pro provozování konceptu Forty´s Pizza® je o minimální ploše 60 m2 s výlohou do ulice a parkovacím místem. Investor si klade za podmínku osobní angažovanost franšízanta v provozu.
Zobrazit v katalogu franšíz





















PŘEČTI ČLÁNKY

Světová franšízová síť do roku 2025 vstupuje s technologickými novinkami a pokračuje v růstu sítě.
Evropská síť provozoven zdravé varianty fast foodu Fruitisimo vznikla v České republice. Jejich růstu pomáhá i vzájemné sdílení zkušeností jednotlivých franšízantů.
Na Českém trhu se objevila nová ukrajinská franšíza se zajímavým konceptem fast foodu. Co může nabídnout v silně konkurenčním prostředí gastronomie?
Franšízant Honza Stopek vede dvě úspěšné pobočky s pizzou Vosíme. Na počátku stála debata u piva na téma vlastní podnikání.
Franšíza Trdlokafe s oblíbenou kombinací trdelníku a výběrové kávy roste v mezinárodním měřítku i v rámci České republiky. Koncept přilákal i investory z Venture Clubu.
Nejčtenější

Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
Radka Vajo vede úspěšnou pražskou pobočku Century21 ve Zlatnické ulici v Praze. Jak se jí povedlo rozjet vlastní franšízu?
V samotném franchisingu je několik základních pojmů, které by měl znát každý, kdo se o tento způsob podnikání alespoň trochu zajímá.
Franchisové systémy je možno rozdělit podle různých kriterií, mimo jiné druhu know-how, druhu hospodářské činnosti či způsobu organizace systému.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...