Makléři svým klientům zajišťují hypotéky, úvěry ze stavebního spoření a pojištění. V současné době GEPARD FINANCE disponuje 60 obchodními místy.
Čtvrtek
24.03.2011
Franšízová síť GEPARD FINANCE za rok 2010 uzavřela obchody v hodnotě 5 mld. Kč.
 

Na konci roku 2010 pokořila franšízová síť GEPARD FINANCE a.s. magickou hranici 5 mld. Kč, čímž dosáhla svého největšího obchodního úspěchu. Celková produkce společnosti tak za 8 let působení na trhu dosáhla objemu 23 miliard zpracovaných a předaných hypoték do partnerských bank.

Jak uvedl generální ředitel společnosti Ing. Jan Kruntorád: „K tomuto historickému výsledku přispěla profesionální práce našich hypotečních makléřů, neustále se zvyšující povědomí o značce a dobré jméno na hypotečním trhu. I v těžkém období poklesu trhu jsme dokázali růst a zhodnotit naši dlouholetou přípravu na franšízový model obchodní sítě."

Od roku 2009 realizuje společnost své služby prostřednictvím sítě franšízových partnerů a patří mezi nejvýznamnější externí zprostředkovatele úvěrových produktů všech hypotečních bank v ČR. Loni podepsala 16 nových franšízových smluv.

Společnost expanduje i na Slovensku, kde otevřela 19 nových kanceláří. Dalšími zeměmi, do kterých plánuje vstoupit, je Polsko a Maďarsko.