The PUB nabízí master licence

The PUB, Pilsner Unique Bar je ryze český originální koncept samoobslužných pivních barů. Přidaná hodnota konceptu spočívá v zážitku ze samočepování piva přímo na stole, kde jsou umístěna výčepní zařízení. Koncept tak přináší zákazníkům zážitek, zábavu a nové způsoby komunikace spočívající v propojení provozoven, pivních hrách na velkoplošných projekcích a dalších multimediálních formách zábavy.
¨Postupně se koncept rozšířil i do dalších českých měst, v nichž nyní provozuje 8 franchisových a 4 podnikové restaurace. Od listopadu loňského roku působí v německém Berlíně jako pilotní projekt pro německý trh. Martin Šampalík, spolumajitel a kontaktní osoba pro zájemce o licenci, popisuje cíle: „Do konce roku chce náš partner otevřít další dvě provozovny v Německu. Během následujících 8 let dohoda předpokládá, že bude u našich západních sousedů fungovat 20 – 30 franchisových poboček. Začátkem podzimu máme v plánu zprovoznit dvě pobočky ve Vídni.“
Kromě německého a rakouského trhu chce Šampalík vstoupit s českým pivním konceptem také do dalších zemí, v nichž je rozvinuta pivní kultura a z legislativního hlediska je možné samoservírování alkoholických nápojů: „V několika státech USA samočepování alkoholických nápojů nepovoluje jejich právní řád. Nicméně s lokálními samosprávami vedeme jednání a zájemcům ze zahraničí nabízíme formu spolupráce na základě master franchisové licence, či-li exkluzivního zastoupení pro daný trh.“
Koncept nespí na vavřínech ani ve své domovině. Aktuálně připravuje otevření provozovny v Opavě a pražském Karlíně.
Zobrazit v katalogu franšíz




















PŘEČTI ČLÁNKY

Franšízy v oblasti gastronomie nejsou ničím novým. Přesto je koncept Hey Foods v mnoha ohledech od provozování tradiční restaurace dost odlišný.
Franšíza 360pizza nabízí rebranding stávajícím gastro provozovnám. Jak změna pomůže efektivitě podnikání vysvětlí Markéta Krejčíková, manažerka pro rozvoj.
Franšíza Bageterie Boulevard vyrostla spolu s Crocodille na rekordních 1,6 miliardy obratu. Po covidových letech je zpět na předních pozicích mezi fastfoodovými řetězci.
„Nyní se zaměřujeme na bistro, kde chceme pizzy odbavovat do 7 minut,“ říká zakladatel franšízové sítě Vosíme.cz Richard Halmazňa.
Špagetka je franšíza s čerstvými těstovinami, kávou a zmrzlinou. Má originální receptury i způsob lokace trucků. Jak tento koncept funguje v praxi?
Nejčtenější

Pokud se Vám při vyslovení slova franšízing vůbec něco vybavuje, je to skvělé!
Další franšíza vstoupí do konkurence amerických fastfoodových značek a první pobočka vznikne v Praze. Co nového se dá do byznysu s burgery přinést?
Dánská značka City Calendar míří na český trh a hledá partnery pro expanzi. Zaměřuje se na tvorbu, výrobu a distribuci originálních lokálních adventních kalendářů s vouchery.
Franšíza s pracovními oděvy je na trhu už více jak 5 let. Petra Tománková, manažerka pro rozvoj, přibližuje, pro jaké podnikatele je koncept vhodný.
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...