Franchising je nejlepší způsob, jak zajistit identický provoz s profesionálním přístupem
Jak vznikla myšlenka založit Angus Burger?
Tato myšlenka se zrodila v roce 2006. Již před 14 lety začal můj otec, Václav Silovský starší, farmařit se skotským plemenem masného skotu Aberdeen Angus v Soběsukách, kde jsme po několika letech otevřeli naši první restauraci Angus Steak House. Vzhledem k tomu, že nám zbývalo hodně masa, napadlo nás, že bychom mohli vyrábět pravé hovězí burgery. A tak jsme vymysleli značku Angus Burger, která představuje skutečné maso, opravdový burger.
Proč franchising?
Jsme si vědomi silného potenciálu naší značky a nabízených produktů. Proto jsme se rozhodli nabídnout know-how pomocí franchisingu, který je v současné době tolik populární. Je to nejlepší způsob, jak zajistit identický provoz s profesionálním přístupem, jelikož každý „pracuje na svém“. Dále je to jeden ze způsobů, jak tuto značku rozšířit v poměrně krátké době do několika míst celé republiky.
Jaká je situace s franchisanty?
V současné době máme podepsané dvě smlouvy o budoucí spolupráci a další dvě jsou v přípravě. Dále máme v jednání jeden subjekt, který by umožnil rozšířit značku Angus Burger do několika lokalit v republice najednou. Naším cílem do konce roku je otevřít alespoň první 3 franchisové provozovny a udělat tak první krok k další expanzi.
(rozhovor zrealizovala JaH)
PŘEČTI ČLÁNKY

„Pro náš růst je klíčové, abychom měli ty správné franšízanty,“ říká Michal Příhoda, výkonný ředitel Fruitisimo Group. Síť loni překonala tržby půl miliardy korun a expanduje dál.
Franšízová síť s více než 200 pobočkami se úspěšně rozvíjí v zemích Evropy. Aktuálně hledá dlouhodobé partnery pro vstup na český trh.
Franšízová síť UGO sází na inovace, vyváženou nabídku a partnery zapojené do každodenního provozu. Růst obratu o 160 % odráží stabilní rozvoj sítě.
Jak si vede Coffeeshop Company od doby, co si vzala vedení nazpět centrála ve Vídni? Díky nižším nákladům chce oslovit nové franšízanty a rozšířit síť v zemích V4.
Franšízový koncept BodyBody spojuje moderní technologie a zdravý životní styl. Zájemcům otevírá možnost rozjet vlastní studio i v menších městech.
Nejčtenější

Pokud se Vám při vyslovení slova franšízing vůbec něco vybavuje, je to skvělé!
Opustila kancelář, aby se naplno věnovala vzdělávání. Dnes Veronika Bubeníková vede úspěšnou pobočku Školy Populo v Olomouci a pomáhá dětem i dospělým k lepším výsledkům.
„Prodávající by měl oslovovat kolemjdoucí a být přátelským průvodcem prodejem. Na tom je náš byznys postavený,“ říká master-franšízant Tiroler pro ČR Adam Červenka.
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Aktuální dění kolem McDonald´s a KFC ukazuje, že potenciál pro rozvoj mají menší města se strategickou polohou. Ve Znojmě nedávno otevřeli pobočky hned vedle sebe.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...