The PUB zamířil do Opavy
Ryze český koncept samoobslužných pivních barů a restaurací The PUB, Pilsner Unique Bar, byl odstartován před šesti lety ve městě piva - Plzni. Koncept vychází z pivní kultury, která je v Česku hojně rozšířená, a na zážitcích, které hosté mají ze samoobslužného čepování piva přímo na stolech. Pod značkou funguje v Česku již 12 provozoven, z nichž je osm franchisových a čtyři mateřské. Jedna provozovna také již funguje v německém Berlíně.
Expanze na Moravu
Ve čtvrtek 1. 9. se síť samoobslužných barů rozrostla o novou pobočku v Opavě, kterou provozuje tamní franchisant. „S novým partnerem jsme se na spolupráci dohodli rychle, ale celý jeden rok trvaly opravy historického domu U Mouřenína, v ulici Mezi Trhy, který byl ve špatném stavu. Bylo nutné postupovat dle nařízení památkářů, proto se přípravné práce protáhly,“ říká Martin Šampalík, spolumajitel společnosti.
Dvě pobočky ve Vídni
Jak Šampalík dále uvedl, koncept bude expandovat k našim jižním sousedům do Rakouska. Na přelomu října a listopadu plánuje, že budou otevřeny dvě pobočky ve Vídni. Koncept se tak rozšíří do Rakouska pomocí master franchisanta, který bude rozvíjet síť na tamním trhu.
5x Praha
Na sklonku roku management řetězce předpokládá, že bude zprovozněna další pobočka, tentokrát v pražském Karlíně. Včetně této se bude jednat o pátou pražskou provozovnu.
Pro bližší informace nahlédnete do Katalogu franchis.
Zobrazit v katalogu franšíz
PŘEČTI ČLÁNKY
Proč je třeba sítě neustále obnovovat?
/12.11.2025
KFC svou cestu započalo před více jak 100 lety. Jako franšíza funguje již přes 70 let. I přesto řetězec oznámil zásadní změny.
Slovenský Kaliforňan mění pohled na rychlé stravování. Zdravé bowls plné lokálních surovin míří po Brně i do dalších českých měst. Franšízanty hledá pro restaurace i foodtrucky.
Slovenská síť Mr. Kebab hledá master-franšízanta pro český trh. Detaily spolupráce a plány expanze přibližuje zakladatel značky Ľubor Lelovits.
„Pro náš růst je klíčové, abychom měli ty správné franšízanty,“ říká Michal Příhoda, výkonný ředitel Fruitisimo Group. Síť loni překonala tržby půl miliardy korun a expanduje dál.
Franšízová síť s více než 200 pobočkami se úspěšně rozvíjí v zemích Evropy. Aktuálně hledá dlouhodobé partnery pro vstup na český trh.
Nejčtenější
Jak vydělat peníze na YouTube?
/16.07.2021
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Stále více firem se rozvíjí na základě modelu franchisingové spolupráce. Zjistěte, zda již nastal čas, abyste „franšízovali“ vlastní podnikání.
Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
Udržet konzistentní vizuální styl u desítek poboček není snadné. Digitální nástroje pomáhají franšízám s tvorbou a správou marketingových materiálů.
Karel Kotrba se rozhodl své manažerské zkušenosti přetavit do práce s podnikateli. Dnes vede regionální boardy franšízové sítě TAB Board. Co ho v této roli nejvíc naplňuje?
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...