gastronomie

gastronomie | 21.08.2023

Úspěch za hranicemi

Česká franšíza Chocafé dobyla Thajsko. V Bangkoku otevřela svou první franšízovou pobočku. Tuto možnost mají i podnikatelé u nás.

gastronomie | 28.07.2023

Podnikání i za milion

Stylový interiér, rozmanitá nabídka a téměř desetileté zkušenosti. To vše představuje franšízový koncept Donuterie, který k nám míří z Rumunska.

gastronomie | 04.07.2023

Nová kavárna i s obchodem

Franšíza CrossCafe během prvního půl roku dále expandovala. Mimo jiné otevřela již osmou pobočku v Plzni, jejíž součástí je i koncept CrossShop.

gastronomie | 08.06.2023

Franšíza s vůní kávy

Obsadit celou republiku svými kavárnami, takový je plán konceptu Kafec. Pomoci mu v tom mají franšízanti. Kdo se může ucházet o licenci?

gastronomie | 05.06.2023

Rozjíždíme catering s franšízou

Laici i podnikatelé se zkušenostmi z oblasti gastronomie. Ti všichni se mohou stát franšízanty značky iBoxík. Jaká investice na ně čeká?

gastronomie | 09.05.2023

Byznys založený na bramborách

Otevřít 5 nových franšízových poboček. Takový je plán franšízového gastrokonceptu Faency Fries pro letošní rok.

gastronomie | 04.05.2023

Franšízantem za dva měsíce

Letošek by pro koncept pojízdných kaváren Kofi Kofi měl být ve znamení rozvoje franšízové sítě. Do jakých lokalit se svými KofiTrucky míří?

gastronomie | 17.04.2023

Franšíza založená na čerstvosti

Značka Fruitisimo se z Česka dostala i do dalších zemí. Na domácím trhu má stále ambice růst. Kdo se může stát franšízantem?

gastronomie | 06.04.2023

Ženy za kormidlem byznysu

Téměř polovinu franšízových partnerů McDonald's v Česku tvoří ženy a jsou úspěšné. Jako majitelky vedou hned několik restaurací.

gastronomie | 27.03.2023

Od baget k pizze

Zdeněk Polášek a Martin Lehocký jsou již zkušení franšízanti. Ke dvěma franšízovým pobočkám Bageterie Boulevard přidali i jednu z konceptu 360Pizza.

gastronomie | 13.03.2023

Podnikáme s trdelníkem

Ročně prodá síť Trdlokafe milion trdelníků ve více jak 50 stáncích po celém Česku, i na Slovensku či ve Vídni. Stále však chce růst, a to i díky franšízám.

gastronomie | 06.03.2023

Otevíráme pizzerii s franšízou

Když jsme nemocní, plánujeme party nebo nevíme, co k obědu, často si objednáme pizzu. Zdá se to tak jako dobrý byznys. Rozjet ho lze i s franšízou Pizza Hut.

gastronomie | 01.03.2023

Na trhu může být až 50 poboček

„V současné nepředvídatelné době bych jako začínající podnikatel dal přednost franšíze před nezávislostí," říká Lubor Lelovits, franšízor Mr. Kebab.

gastronomie | 20.02.2023

Expanze u nás i v zahraničí

Franšízová síť La Donuteria letos slaví 6 let na českém trhu. Jak se jí podařilo u nás prorazit a oslovit zákazníky i zájemce o licence?

gastronomie | 06.02.2023

Vzhůru na západ

Do konce roku 2026 chce franšíza Vosíme.cz pokrýt pobočkami většinu Česka. Za loňský rok hlásí obrat ve výši 220 milionů Kč.

gastronomie | 23.01.2023

UGO dává franšízantům možnost růst

S franšízou UGO podniká Václav Vávra v Mladé Boleslavi od roku 2013. Nyní se rozhodl pro změnu. Proč se tak stalo a co na jeho krok říká Lukáš Prauss, manažer rozvoje této sítě?

gastronomie | 18.01.2023

Subway s novým majitelem?

Jedna z největších světových franšízových značek má být na prodej. V Česku aktuálně funguje 11 poboček.

gastronomie | 16.01.2023

V centrech měst i obchoďácích

Franšízovému konceptu Burrito Loco se podařilo z Prahy proniknout do dalších měst.

gastronomie | 11.01.2023

Otevíráme kavárnu s výběrovou kávou

Snem mnoha začínajících podnikatelů v gastronomii je mít kavárnu, která je něčím jiná, originální. Díky franšíze nemusí být nesplnitelným.

gastronomie | 04.01.2023

Školní bufety ve franšíze

Koncept školních bister ReFresh Bistro otevřel první pilotní provozovnu v září 2017. Od té doby roste jejich počet každoročně o 7 až 10 nových.

1
3
4
5
další  
posledni