gastronomie

gastronomie | 27.03.2020

Subway finančně uleví franšízantům

Dlouhotrvající snížení tržeb může být pro řadu franšízantů likvidační. Subway jim tak snižuje poplatky. Po odvolání opatření se chce vrátit v plné síle.

Dlouhotrvající snížení tržeb může být pro řadu franšízantů likvidační. Subway jim tak snižuje poplatky. Po odvolání opatření se chce vrátit v plné síle.

gastronomie | 24.02.2020

V Praze chceme být jedničkou

„Do konce roku bychom chtěli mít na trhu 20 poboček, v hlavě máme i expanzi do zahraničí," prozrazuje Roman Zajíc, spolumajitel franšízové sítě Amici Pizza & Burgers.

gastronomie | 24.02.2020

Nebát se, jít si za svým a vytvořit vlastní styl

Syndrom vyhoření v jednom oboru ho přivedl k úspěchu a podnikání v jiném. Jak dnes vidí svůj byznys pod značkou Mr. Kebab jeho zakladatel Ľubor Lelovits?

gastronomie | 17.02.2020

S franšízantem musíme najít společnou řeč

„Letos se chceme více zaměřit na rozvoj poboček typu Express, říká Patrik Habart," majitel franšízového konceptu Hadog Burgers.

gastronomie | 17.02.2020

Plzeň a Mladá Boleslav na špici

Síť restaurací Bageterie Boulevard se i díky franšíze v posledních letech viditelně rozrostla. Odráží se to i na známosti značky v regionech.

gastronomie | 03.02.2020

Úspěšný rok pro Subway

Zvýšení prodejů, obratu i obohacená nabídka. Takový byl rok 2019 pro franšízu Subway u nás. Co chystá dál?

gastronomie | 22.01.2020

Přípravy na větší expanzi

V roce 2020 plánuje gastronomická franšíza Los Capolitos rozšířit své zastoupení až o 3 nové restaurace. Dostat se chce i mimo Moravu.

gastronomie | 13.01.2020

Chceme, aby naši franšízanti rostli

Zájemci o naši franšízu musí mít kapitál a absolvovat provozní trénink, který může trvat více než rok, říká Radim Foltýn, Franchising Director CZ & SK McDonald´s.

gastronomie | 10.01.2020

Dobře obalený byznys

KFC se daří růst. Se svými 105 pobočkami se stalo největší fastfoodovou sítí u nás. Na svědomí to má držitel franšízové licence, skupina AmRest.

gastronomie | 16.12.2019

S inovací za zákazníky

Nabídka fresh barů UGO se před nedávnem rozrostla, a to o UGO Grill sandwiche. K dostání budou i v těch nejmenších franšízových provozovnách.

gastronomie | 09.12.2019

Šťastná třináctka pro franšízu

Rok 2020 bude u Fruitisima ve znamení expanze. Nové pobočky otevře na českém, slovenském i maďarské trhu.

gastronomie | 06.12.2019

Pizza, pasta, franšíza

Celkem 15 restaurací, pět z nich v rukách franšízantů a plány na další růst. Taková je síť Pizza Coloseum. Kdo se může stát jejím franšízantem?

gastronomie | 02.12.2019

Zájem zákazníků stále roste

„V příštím roce bychom se značkou Mr. Sushito mohli vstoupit i za hranice Česka,“ prozrazuje Petr Fabík, investiční a franšízový manažer této sítě.

gastronomie | 20.11.2019

Franšíza na sladko

Je vaším snem otevřít si stylovou kavárnu či cukrárnu? Co se stát součástí franšízové sítě La Donuteria a vsadit na donuty, které jsou celosvětově nejprodávanějším dezertem?

gastronomie | 18.11.2019

Byznys s chutí Ameriky

Přes 6 let zkušeností s gastrobyznysem na Slovensku chce franšíza Elephant Diner zúročit také u nás. Její franšízanti mohou otevřít restauraci i fast food.

gastronomie | 07.11.2019

Díky dozoru franšízora můžeme růst

Vystudoval střední školu se zaměřením na elektroinstalace v automobilovém průmyslu. Dnes však Martin Horák podniká se značkou Poe Poe v gastronomii.

gastronomie | 06.11.2019

Bageta s chutí franšízy

Bageterie Boulevard začala s expanzí do regionů před 11 lety. Jak se jí po těch letech díky franšízingu daří?

gastronomie | 30.10.2019

Šťastná sedmička

Americký fastfoodový řetězec Burger King má pro letošní rok velké plány, co se expanze týká. Zatím poslední pobočku otevřel v září v Praze.

gastronomie | 16.10.2019

Podnikání bez plýtvání

Originální pojetí obsluhy restaurací EasyBear zaujme zejména zákazníky, jejich ziskovost pak hlavně zájemce o franšízu.

2
3
4
5
další  
posledni