Trénink s EMS technologií Symbiont / Klientům umožňuje cvičení na míru podle jejich fyzické kondice. To je díky datům přesně cílené, efektivní a časově úsporné.
pondělí
16.06.2025
Franšízový koncept BodyBody spojuje moderní technologie a zdravý životní styl. Zájemcům otevírá možnost rozjet vlastní studio i v menších městech.
 

Značka BodyBody, kterou založili v roce 2013 Ivana a Seen Aquin, přinesla do Česka revoluční EMS fitness trénink. Za uplynulých 11 let u nich trénovaly už desítky tisíc lidí, aktuálně jejich služby využívá přes 1500 klientů. Od svého založení se BodyBody rozrostlo do franšízové sítě s pobočkami ve městech jako Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, Plzeň a dalších. BodyBody plánuje rozšířit svou síť o desítky nových poboček oslovit další podnikavé zájemce o franšízu, a to nejen v České republice, ale i na Slovensku. Nové příležitosti se otevírají především v menších městech a regionech, kde zatím nepůsobí.

BodyBody staví na nejmodernější technologii. Díky partnerství s německou firmou Schwa-medico přináší do svých studií systém Symbiont. To je bezdrátový oblek, který umožňuje trénink na míru. „Už dnes je technologie dostupná ve všech našich pobočkách s výjimkou pobočky v Uherském Hradišti. Neustále inovujeme, protože víme, že zdraví, čas a osobní přístup jsou dnes pro lidi to nejcennější,“ říká zakladatelka Ivana Aquin. A dodává: „Za 20 minut u nás odtrénujete to, co jinde zvládnete za hodinu a půl.“

3 cesty k provozování BodyBody studia

Pro zkušené i začínající podnikatele nabízí tato franšízová síť několik variant, jak rozjet vlastní franšízu. První možností je otevřít zcela nové studio, druhou variantou je rebranding již fungujícího EMS studia. Možné je také odkoupení již zaběhnuté pobočky. Pro otevření nového BodyBody studia stačí prostor alespoň 60 m² a investice cca 1 mil. Kč. „Výhodou spolupráce s BodyBody je kromě rozsáhlých zkušeností a komplexní podpory i úspora na vstupní investici, neboť nejmodernější EMS technologii Symbiont lze pořídit s nulovou počáteční investicí. Tréninky probíhají v režimu 1 až 2 klienti na 1 osobního trenéra," upřesňuje Ivana Aquin.

Franšíza BodyBody je vhodná pro zájemce, kteří hledají podnikání s reálným dopadem na zdraví lidí. Jednou z franšízantek je i Radka Růžičková, která od roku 2021 provozuje studio v Uherském Hradišti. „Měla jsem velký strach z neznáma, protože jsem do té doby nikdy nepodnikala. Velkou oporou mi byla kromě rodiny i franšízová mateřská centrála, na kterou jsem se mohla obrátit s jakýmkoli dotazem,“ vzpomíná.

Do podnikání se pustila po rodičovské dovolené, kdy zvažovala, jestli se vrátit ke své původní profesi, nebo naváže na svou vášeň pro fitness. EMS tréninky si nejprve zkoušela na rodině a přátelích, ale brzy získala první klienty. 


Zakladatelé Ivana a Seen Aquin / První studio otevřeli v roce 2013 na Andělu v Praze. Trend efektivního tréninku si rychle oblíbili jak sportovci, tak celebrity.
Franšízový poradce

Populární na fóru

Dotazník regionální produkty a gastroturismus

Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...

1 komentář(e)
posledni 07.01.2022
Taco Bell na cestě k vrcholu

Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.

1 komentář(e)
posledni 05.08.2021
Úspěšný rok pro Subway

Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...

1 komentář(e)
posledni 13.02.2020
Subway vidí potenciál na benzinkách

Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....

1 komentář(e)
posledni 10.10.2019
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015