Síť obchodů pod značkou PONT (Pohodlný Obchod Na Trase) prodává vedle potravin také tabákové produkty, časopisy a noviny i dárkové předměty.
Středa
25.07.2012
Franchisová síť prodejen PONT chce letos otevřít obchody v Chrudimi a v Ústí nad Labem. Testuje také nový koncept Fornetti Centro.
 

Společnost JPServis, která provozuje prodejny PONT, má na starosti také rozšiřování sítě prodejen Fornetti Caffé a Biopoint. V současnosti v Česku funguje 22 prodejen PONT, 16 poboček Fornetti Caffé a 4 provozovny Biopoint. "Z toho jsou dvě prodejny PONT a tři prodejny Fornetti Caffé plně v rukách franchisantů. Pilotní projekt Fornetti Centro jsme převedli na samostatného partnera. Tento koncept nadále testujeme a upravujeme," informuje Marek Cagášek, ředitel společnosti a člen představenstva společnosti JPServis.

Z plánovaných dvou nových obchodů PONT bude jeden provozován na základě franchisové spolupráce a druhý bude spadat přímo pod firmu. Nakupovat lze ve městech ve všech českých a moravských krajích - vedle Prahy nebo Brna například v Kroměříži, České Třebové nebo Opavě.

JPServis jako poskytovatel franchisingové koncepce vyvinul a v praxi ověřil všechny postupy, dodavatele výrobků i služeb. Vyškolený personál centrály společnosti je připraven k poskytování služeb pro franchisové prodejny. "Franchising je jednou z možností rychlého a efektivního rozvoje našich poboček. Franchisant může nabídnout vhodný nebytový prostor pro náš koncept a také se finančně podílí na počáteční investici. Franchising je proto výhodný jak pro nás, tak pro potenciálního franchisanta," doplňuje Cagášek.