UGO se přidalo ke Kofole

Síť juice barů UGO má nového strategického partnera. Většinový 75% podíl od ní koupil tuzemský výrobce nealkoholických nápojů Kofola, který získal také bary v Česku a na Slovensku. Minoritní podíl zůstává u zakladatele Marka Farníka. Cenu transakce obě strany neuvedly. S tím také Kofola zahájila prodej nového portfolia čerstvých džusů UGO z ovoce a zeleniny, které na trh dodává v plastových lahvičkách.
Kofola se do prodeje čerstvých džusů rozhodla po roce příprav. „Myšlenka, že většina Čechů a Slováků nezná chuť a barvu čerstvé zeleniny a ovoce, stála na začátku budování naší nové značky čerstvých nápojů UGO. Ta nyní patří ke Kofole a otevírá úplně novou kategorii nápojů,“ říká její generální ředitel a majitel Jannis Samaras. Nápoje jsou nyní nabízeny v obchodech Paul a Country Life v Praze. Kofola plánuje jejich větší rozšíření ať už v obchodech, tak i na barech.
UGO si od vstupu nového partnera slibuje další výraznější posilování budoucího vývoje společnosti UGO na trhu ovocných a zeleninových šťáv. Nyní UGO provozuje 15 fresh barů, z toho 11 ve formě franchisy. Kofola i UGO chtějí nadále otevírat další bary, a to jak vlastní, tak také formou franchisy. O ty zaznamenává UGO dlouhodobý zájem. Aktuálně také nabízí možnosti franchisingové spolupráce v Praze, Mladé Boleslavi, Olomouci, Ostravě a okolí. Posledním realizovaným projektem se stal UGO juice bar v Auparku v Košicích, kde byl zahájen provoz 6. března 2013.
Šťávy UGO jsou dodávány v lahvičkách, které jsou ošetřeny tzv. paskalizací, což je ošetření pouze vysokým tlakem. Díky tomu vydrží šťáva při uchování čerstvá až 3 týdny. Na každou 200 mililitrovou lahvičku zpracuje Kofola zhruba půl kila ovoce a zeleniny.
PŘEČTI ČLÁNKY

Franšízová síť nabízí zdravější alternativu v oblasti fast foodu už bezmála dvacet let. Na inovacích se aktivně podílí i franšízanti.
S franšízou UGO podniká Václav Vávra v Mladé Boleslavi od roku 2013. Nyní se rozhodl pro změnu. Proč se tak stalo a co na jeho krok říká Lukáš Prauss, manažer rozvoje této sítě?
„Po době covidového „temna“ se opět rozhlížíme po příležitostech pro franšízovou spolupráci," říká Lukáš Prauss, ředitel rozvoje UGO Trade.
Franšízový koncept UGO Freshbarů a UGO Salaterií je připraven dál růst. Důležitou roli v něm sehrají kvalitní franšízanti.
Franšízová značka UGO otevřela svou největší Salaterii. Zákazníci pobočku nové generace najdou v samém centru Prahy.
Nejčtenější

Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
Radka Vajo vede úspěšnou pražskou pobočku Century21 ve Zlatnické ulici v Praze. Jak se jí povedlo rozjet vlastní franšízu?
Světová franšízová síť do roku 2025 vstupuje s technologickými novinkami a pokračuje v růstu sítě.
V samotném franchisingu je několik základních pojmů, které by měl znát každý, kdo se o tento způsob podnikání alespoň trochu zajímá.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...