Nejvíce poboček Cipo & Baxx provozuje firma Yilba Tekstil na domácím trhu v Polsku, kde jich je 42.
pondělí
03.06.2013
Franchisovou síť Cipo & Baxx plánuje na trhu vytvořit firma Yilba Tekstil. Už zde provozuje 2 obchody.
 

Oděvní značka Cipo & Baxx postupně zatíná drápky na tuzemském trhu s oblečením. Jeden obchod se nachází v Karlových Varech v OC Varyáda a dále se oblečení prodává v rámci multibrandu v městě Velký Týnec. Společnost Yilba Tekstil, která značku zastupuje, zaznamenává u lidí zájem a vidí tak příležitost v rozvoji na bázi franchisové spolupráce.

Základním plánem firmy zůstává hledání vhodný franchisových partnerů pro rozvoj značky na českém trhu. Současně probíhají jednání s potenciálními zájemci. Yilba Tekstil by chtěla vytvořit franchisovou síť po celé republice. Začít by chtěla s Prahou, kde ještě Cipo & Baxx není zavedena. „Na českém trhu vidíme o naši značku značný zájem a také potenciál v jejím dalším rozvoji,“ říká manažerka odpovědná za rozvoj značky Agniezska Celik. Firma si neúčtuje žádné poplatky ani žádné provize z obratu. Výše investice tak závisí jen na velikosti a umístění prodejny.

Slovenští zákazníci si už značku Cipo & Baxx našli. U našich sousedů se nachází 7 franchisových obchodů, z toho jeden je v rámci multibrandu. Místo k dalšímu rozvoji je tak zde lépe otevřené. Oděvní značka je známá po celém světě, mimo Evropu lze pobočky nalézt i v Austrálii a Spojených státech amerických.