Značku Cipo & Baxx ve střední a východní Evropě rozšiřuje společnost Yilba Tekstil z Polska na základě partnerské spolupráce.
Čtvrtek
13.03.2014
Už i v Praze mohou nakoupit zákazníci nakoupit oblečení značky Cipo & Baxx, a to v partnerské prodejně na Černém mostě.
 

Módní řetězce jsou u podnikatelů hledající vhodnou franchisu velmi oblíbené. Nejinak je tomu i u společnosti Yilba Tekstil, která drží partnerskou licenci oděvní značky Cipo & Baxx ve střední a východní Evropě. Pomocí partnerů se rozvíjí především v Polsku, kde už se nachází přes 30 obchodů. U nás se jí podařilo konečně otevřít pobočku v Praze, konkrétně na Černém mostě.

O pražskou pobočku firma Yilba Tekstil usilovala od loňského roku. V Praze firma na podzim už měla rozjednáno několik potenciálních partnerů, šlo jen o to dohodnout se na podmínkách s obchodními centry. Obchod Cipo & Baxx se stal v pořadí druhým v Česku, další provozuje firma Yilba Tekstil v Karlových Varech. V rámci multibrandu však mohou zákazníci nakoupit oblečení ve Velkém Týnci. Plánem firmy je rozšířit značku po celém Česku.

Více úspěchů mají partnerské prodejny Cipo & Baxx u slovenských sousedů, kde se obchody nacházejí ať už formou prodejen či multi-brandu v Bratislavě, Žilině, Popradě, Trnavě a městě Šala. Oděvní značka je známá po celém světě, mimo Evropu lze pobočky nalézt i v Austrálii a Spojených státech amerických.