pondělí
16.03.2015
Jaká je situace na trhu s krmivy a doplňky nám v Rozhovoru týdne prozradila Andrea Konečná, spolumajitelka společnosti KONY Trade, která u nás rozšiřuje síť obchodů Husse.
 

Jak byste zhodnotila rok 2014 pro franšízový koncept Husse?

Pro franšízový koncept značky Husse byl rok 2014 úspěšný a cíle, které si stanovila a také splnila. Došlo k rozšíření a změnám v týmu franšízantů Husse, což vedlo k dalšímu rozvoji prodejní sítě a nárůstu tržeb

Firma zaznamenala mnoho změn. Můžete je přiblížit?

Jako každý franšízový koncept tak i ten značky Husse prochází neustálým vývojem a změnami. I v minulém roce jsme se snažili o zlepšování prezentace našich produktů, zlepšovali jsme prodejní techniku a komunikaci se zákazníky. Jsme přesvědčeni, že všechny tyto kroky vedli k posílení našeho vzájemného vztahu s majiteli domácích mazlíčků

S jakými plány vstupujete do letošního roku?

V letošním roce přichází franšíza Husse s novou marketingovou strategií pro ještě lepší identifikaci značky na trhu s krmivy a doplňky pro psy a kočky. Dochází k úpravě loga a kompletního designu obalu, spojeného se sjednocením vizuálního stylu. Dále v průběhu roku přijdeme s novou koncepcí prodejní prezentace, která umožní oslovit i další skupiny potencionálních zákazníků a tím opět zvýšit jejich počet.  V roce 2015 budeme pokračovat ve změnách a posilovaní prodejního týmu franšízantů.

Jak byste popsala trendy na trhu krmení pro zvířata?

Trendy na trhu s krmivy a doplňky pro zvířata se nestále vyvíjejí.  Pozorujeme, že roste skupina zákazníků, která díky masivnímu rozvoji informačních kanálů požadují stále se zvyšující kvalitu výrobků a služeb.

Skupina Husse se umístila v TOP 100 nejlepších franšíz na světě. Můžete přiblížit plány Husse ve světě?

 V roce 2014 a 2015 se franšíza Husse stala součástí žebříčku TOP 100 globálních franšíz. Toto výrazné a zároveň zavazující ocenění je pro značku Husse motorem pro její další rozvoj. Husse plánuje otevření nových poboček v Severní Americe , Evropě a Asii.