ERA má dnes více než 700 konzultantů ve 30 zemích světa. V České republice má v současnosti sedm partnerů.
pondělí
20.07.2015
Novým členem České asociace franchisingu je franšízový koncept Expense Reduction Analysts (ERA).
 

Česká asociace franchisingu v průběhu prvního pololetí rozšířila počet svých členů. Jedním z posledních franšízových konceptů, který její řady rozšířil, je značka Expense Reduction Analysts zaměřující se na snižování provozních nákladů jako například energie, telekomunikace nebo bankovní služby. „Vstup do České asociace franchisingu pro nás bylo profesní ctí a logickým krokem v souvislosti s rozvojem našeho podnikání v České republice,“ vysvětluje držitel master-franšízové licence ERA pro Českou republiku Jiří Rybár

Zdroj informací

Česká asociace franchisingu není pouze pasivní organizací, ale pořádá řadu oborových akcí, na kterých se podnikatelé dozvědí novinky a zajímavosti z tohoto dynamicky se rozvíjejícího oboru. „Členství v asociaci je pro nás deklarace příslušnosti k tomuto typu podnikání,“ vysvětluje Rybár a vyzdvihuje možnost účasti na přednáškách a workshopech asociace.

Mezi přednosti franšízingu patří podle Rybára osobní zainteresovanost franšízantů na podnikání a to nejen na úrovní kapitálové, ale také provozní. Franšízanté vykazují významně větší míru osobního ztotožnění s obchodními cíli společnosti v porovnání se zaměstnanci,“ vysvětluje Rybár a dodává, že velkou výhodou franšízy je využití potvrzených a úspěšných obchodních modelů.