Do Prahy i regionů

Zároveň se tomuto poměrně novému franšízovému řetězci v průběhu loňského roku podařilo otevřít i další vlastní provozovny v Brně. Z jihomoravské metropole by v průběhu následujících 12 měsíců značka ráda vyrazila i do našeho hlavního města. Již dnes zde pracuje na otevření franšízové pobočky. Nejen Praha však síť Poe-Poe láká. Se svým konceptem chce proniknout i do dalších měst. Franšízy by letos ráda „rozjela“ i v Opavě, Ostravě a Prostějově.
Boje s konkurencí se Poe-Poe nebojí. Tedy alespoň podle Martina Kováříka, spolumajitele společnosti Industriale food, která za konceptem stojí. Doposud totiž dle jeho vyjádření na našem trhu nenašli žádný podoobný systém, který by filozofii a strategii Poe-Poe konkuroval. „Jen pro představu, celou pizzu o průměru 30 centimetrů prodáváme za 56 korun. Všechny produkty, které mají naše restaurace v nabídce, jsou připravované z kvalitních a čerstvých surovin přímo před zákazníkem. Při pečení oné zmíněné pizzy používáme takovou technologii, díky níž jsme minimalizovali lidský faktor. To nám umožňuje zaručit stálou kvalitu našich produktů a zároveň nízkou cenu,“ vysvětluje Martin Kovářík.
Právě tato „výhoda“ může stát i za zájmem o franšízové licence, které společnost Industrial food eviduje. Musí se však vypořádat s jedním „problémem“. „Náš rozvoj v současné době brzdí akorát malá nabídka kvalitních obchodních prostor na velmi frekventovaných místech, které jsou vhodné pro náš koncept,“ říká Martin Kovářík.
PŘEČTI ČLÁNKY

Franšízový fastfood chce svůj koncept cenově dostupného jídla rozšířit i mimo Moravu. Co mohou novým franšízantům nabídnout?
Bistra Poe-Poe se pomalu, ale jistě vracejí na předcovidová čísla. Cílem franšízora je další expanze, zaměřit se chce zejména na oblast Čech.
Jednání s potenciálními franšízanty pokračují, nové pobočky Poe Poe by na sebe neměly nechat dlouho čekat.
ČAF představila držitele cen soutěže Franchisa roku za rok 2019. První příčku a cenu veřejnosti získal koncept CrossCafe. Další obsadily franšízy Poe-Poe a Partners Market.
Vládní opatření donutila franšízu Poe Poe přerušit provoz všech poboček. Dnes se již vše pomalu vrací do normálu.
Nejčtenější

Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
Radka Vajo vede úspěšnou pražskou pobočku Century21 ve Zlatnické ulici v Praze. Jak se jí povedlo rozjet vlastní franšízu?
Světová franšízová síť do roku 2025 vstupuje s technologickými novinkami a pokračuje v růstu sítě.
V samotném franchisingu je několik základních pojmů, které by měl znát každý, kdo se o tento způsob podnikání alespoň trochu zajímá.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...