Velký byznys na malém městě

Jedním z nejdůležitějších faktorů ovlivňujících úspěch obchodníků a řady poskytovatelů služeb je místo, na kterém podnikají. A nemusí jít jen o velká města. Seznamte se se značkami, jež mají úspěch i v těch menších. O zkušenosti s podnikáním ve zdravotnictví i televizním byznysu se s námi podělil lékař a moderátor Roman Šmucler.
 

1 číslo magazínu za 49 Kč nebo 8 čísel za 195 Kč!
VYUŽIJTE AKČNÍ NABÍDKY PŘEDPLATNÉHO A UŠETŘETE 50% Z CENY.

Doručení zdarma.

V dalším březnovém čísle magazínu Vlastní firma FRANCHISING (01/2016) najdete:

O čem se mluví

Správné místo nese zisk

Kam umístit provozovnu? To je otázka, kterou řeší téměř všichni obchodníci. Nákupní centra znamenají komfort, ulice osobitost.

Fakta a trendy

Americký sen na dosah
Český trh stále láká. Důkazem jsou značky, které zde momentálně hledají obchodní partnery.

Novinka na obzoru
Vstup s franšízovými pobočkami do menších měst se síti Naturhouse osvědčil. Proto chce letos otevírat provozovny i v těch s počtem obyvatel do 10 tisíc.

Jasná desítka
Růst počtu franšíz u nás i na Slovensku, zvyšování informovanosti klientů i zavedení nového CRM informačního systému. Takový bude letošní rok pro síť finančních poradců MBI.

Za úspěchem do Prahy
Otevřít letos minimálně čtyři franšízové pobočky si dala za cíl síť restaurací Poe-Poe.

Tržby porostou
Až 82 procent českých firem očekává v letošním roce růst tržeb. Jsou o tom přesvědčeni jejich generální ředitelé.

Vlastní byznys

Podnikání vám musí sedět

Podnikání v České republice je relativně bezpečné, ale pomalé. To si myslí lékař, podnikatel a televizní moderátor Roman Šmucler.

Moje firma

Originalita přináší úspěch
Čas od času navštíví kadeřnický salon téměř každý z nás. Bez ohledu na to, zda jsme muž či žena nebo kolik nám je let. Stále častěji však hledáme takové salony, které nám nabízí něco navíc. Proto, uvažujete-li o podnikání v této branži, nebojte se odlišit.

Supertéma

Velký byznys na malém městě

Hlavní město Praha, statisícové metropole i obce s počtem obyvatel vyšším než 50 tisíc. Nejen to jsou lokality, do kterých dnes se svým podnikáním míří franšízové sítě.

Obchod na dosah
Franšízové sítě nehledají své zákazníky již jen ve velkých městech. Obchodníci sází na osobní vztahy a mnohdy se jim lépe daří v městech menších.

Peníze, prádlo i forma
Dávno již neplatí, že za různými specifickými službami je třeba jezdit do větších měst. Majitelé firem pochopili, že i obyvatelé těch menších představují vysoký potenciál.

Známá značka

Obuv, co si podmanila svět
Před dvěma lety oslavila nejznámější česká značka obuvi Baťa úctyhodných 120 let. Za tu dobu se jí podařilo obsadit všechny kontinenty kromě Antarktidy. Boty od Bati si zákazníci kupují už ve více než 50 zemích světa a jejich obliba stále roste.

Franchisa od A do Z

Dobrá volba znamená úspěch
Výběr franšízora se do jisté míry podobá výběru manžela nebo manželky. Omylu se může dopustit každý, ale důsledky špatného rozhodnutí nás budou pronásledovat dlouhá léta. Poradíme vám, jak si vybrat, aby podnikatelské líbánky trvaly co nejdéle.

Dobré rady

Budoucnost bez soudů?
Přichází revoluce ve spotřebitelských sporech. Pomůže nám nové mimosoudní řešení?

Příběh manažera

Úspěch díky jazykům
Výuka cizích jazyků provází Barboru Tošenovskou již od středoškolských studií. Dnes je její kariéra spjata s franšízovou sítí Helen Doron English.

Můj franchising

Od stavebnictví k realitám
Donedávna bylo hlavní pracovní náplní Jana Vladaře vedení stavební firmy Vladař a synové, jejíž je spolumajitelem. Dnes je navíc i franšízantem sítě Evropa realitní kancelář.

Franšíza na míru

Potraviny jako byznys
Poptávka po kvalitních potravinách u nás neustále roste. Přesně to si uvědomili i zakladatelé franšízového konceptu My Food Market. Nyní dávají možnost i dalším podnikatelům se do něj zapojit.

Využijte akční nabídky předplatného - Získejte osm čísel za cenu šesti.

Magazín Vlastní firma FRANCHISING lze objednat online ve vydavatelství na portálu Franchising.cz. K dostání jsou jak jednotlivé výtisky, tak i předplatné. Časopis bude také k dostání v síti maloobchodních prodejen Relay, Inmedio, M-Trafik, Peal a síti GECO tabák. Vydavatelem magazínu je společnost PROFIT system®, která vydává časopisy o franchisingu i v Polsku a na Ukrajině.