Motivace pro franšízanty / Vedení společnosti Extéria Market vyhlásila novou odměnu pro obchodníky franšízových poboček. Ten, který udělá na své pobočce předepsaný obrat, získá zdarma od centrály k užívání vůz Škoda Octavia.
pondělí
11.05.2020
Ochrana zdraví a bezpečnost práce jsou dnes aktuálními tématy. Těžit z toho mohou franšízanti sítě Extéria Market.
 

Franšízový systém Extéria Market poskytuje svým klientům služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, která je v rámci České republiky i Evropské unie legislativně zpřísňována a vzhledem k vzniklé pandemii i více vyžadována ze strany státních kontrolních orgánu. Kvůli pandemické situaci je povinnost dodržovat BOZP pro všechny zaměstnavatele i OSVČ bez zaměstnanců daleko přísnější a mělo by se více dbát na dodržovaní zákoníků práce, hygieny práce, bezpečnostních předpisů a nařízení. Právě v tomto období potřebují zejména malí a střední podnikatelé podporu a rady, jak se ve firmách chovat, ještě více než před koronavirovou krizí.

Podle Miroslava Ramacha, zakladatele franšízového konceptu Extéria Market, lze očekávat, že po uvolnění nouzového stavu bude služba BOZP daleko více vyžadována u zaměstnavatelů, kteří si více uvědomí riziko z nákazy na pracovišti a ekonomické dopady na jejich podnikání. „Možnosti vzniku onemocnění COVID-19 by za určitých okolností mohlo být kvalifikováno jako nemoc z povolání. Chybějící pracovní síla a nemožnost výroby produktů má pak za následek těžké ekonomické dopady a krachy. Tomu lze předcházet kvalitním, a hlavně komplexním zajištěním opatření, která v boji proti tomu firmám pomohou. A to i včetně zastupování u probíhajících kontrol,“ doplňuje.

O nedostatek práce se tak franšízanti, kteří na tuzemském trhu provozují 18 poboček, nemusí strachovat. Vedení sítě pak navíc čeká, že by se mohlo objevit více zájemců o franšízové licence, kteří budou uvažovat o vlastním podnikání. V rámci franšízy získají územní exkluzivitu na okres, ve kterém chce působit, a tím i potenciální klienty, kterými jsou zaměstnavatelé z řad firem, úřadů, škol, domovů pro seniory apod. Těm mohou nabízet tzv. produktové balíčky, které kromě BOZP obsahují i služby týkající se požární ochrany.


Podpora od A do Z / Dle vyjádření franšízora získá nový franšízant Extéria Market podporu tzv. na klíč včetně vstupního a následného zaškolení, pomoc s náborem spolupracovníků atd. Zájemce o podnikání dostane přesný návod, jak podnikat a uspět.