Předpoklad úspěchu / Pořízením licence získají franšízanti podporu zkušeného franšízora, včetně know-how nezbytného pro efektivní vedení poboček. Důraz je kladen také na školení pro trenéry, který probíhá i v Anglii.
Středa
30.06.2021
Zájem dětí a rodičů o sportovní kroužky po nucené pauze znovu ožívá. Profitovat z toho mohou i franšízanti fotbalového konceptu Socatots. Jaké podmínky musí splnit?
 

Na probíhajícím Mistrovství Evropy ve fotbale se po zelených trávnících prohání velikáni tohoto sportu z legendárních klubů. Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski nebo Luka Modrić, to jsou jen někteří z idolů dnešních malých fotbalistů, kteří se jim touží vyrovnat. A koncept Socatots jim v tom může pomoct.

Do tréninkových kurzů konceptu Socatots, který je předním poskytovatelem aktivit fyzického rozvoje pro malé děti ve věku od šesti měsíců do pěti let, je v současné době zapojeno více jak 2 miliony dětí a také jejich rodičů ze 60 zemí světa. Díky franšízovým partnerům se jich mohou účastnit i malí sportovci v Česku, kde momentálně funguje 5 franšízových „poboček“. A cílem držitele master-franšízové licence pro ČR je jejich počet i nadále zvyšovat.

Franšíza pro „každého“

Pomoci mu v tom mají právě franšízoví partneři, kteří mají chuť vést ke sportu další generaci nejen fotbalových nadšenců. Franšíza Socatots je vhodná pro zkušené podnikatele, kteří hledají nový zdroj radosti z vykonané práce, i pro úplné nováčky-podnikatele, kteří hledají nápad na první byznys. Svou podnikatelskou budoucnost v ní mohou najít i ženy, které se třeba po mateřské nechtějí vrátit do zaměstnání, trenéři, kteří se chtějí i nadále rozvíjet a budovat vlastní byznys nebo pro milovníky sportu, kteří chtějí skloubit své zájmy s výdělkem.

Počáteční investice nutná pro rozjezd podnikání pod hlavičkou konceptu Socatots začíná na 10 tisících Kč, na 20 tisíc Kč pak přijde sportovní vybavení. Konečná výše investice závisí na počtu obyvatel v oblasti, ve které se franšízant rozhodl podnikat. Franšízový partner pak franšízorovi odvádí pravidelné poplatky - tzv. Royalties, které se vypočítávají z ceny hodiny, kterou hradí klient. Pro výuková centra Socatots je vhodný moderní, čistý a dobře dostupný prostor okolo 100 m2 ve vlastních či pronajatých prostorách, může jít o prostory ve školkách, školách, sportovních halách nebo i třeba fitness centrech.


Děti i rodiče v akci / Děti se v rámci programu Socatots účastní pravidelných tréninků (, pracují ve skupině se svými vrstevníky, učí se, jak zvládat motorické i sociální dovednosti pod bdělým okem kvalifikovaných trenérů. To vše na trénincích s aktivní účastí rodičů při výuce.