Pohled na klienty / Zákazníky značky BBrutale jsou zejména muži, kteří nosí každý den oblek, tedy podnikatelé, architekti, právníci, úředníci, politici, bankéři, firemní zaměstnanci.
pondělí
06.09.2021
Značka BBrutale má více jak 10 let zkušeností s působením v módní branži. Profitovat z nich mohou i franšízanti z Česka.
 

Se svými službami franšíza BBrutale míří zejména na muže, kteří mají styl, hledají originalitu v oblékání a nejlépe se cítí v oblecích na míru. Právě ty, včetně košil, svým zákazníkům tento módní brand nabízí. Po vybudování vlastních poboček v domácím Bulharsku, Milánu a Londýně, se franšízor rozhodl k další expanzi za hranice. A jeden z cílů, kam se svou nabídkou míří, je i Česko.

Aktuálně tak značka u nás hledá franšízanty, kteří by ideálně měli mít vztah k módě. Nemusí mít nutně profesní zkušenosti v módní branži, vše potřebné se naučí v rámci úvodního školení. Rozjet následně byznys lze poměrně rychle, a to zejména díky tomu, že franšízant nemusí investovat do otevření prodejny, šicích strojů či do služeb profesionálních krejčí a švadlen. Stejně tak se nemusí starat o obstarávání látek. To vše za něj udělá poskytovatel licence.

Oblek do 4 týdnů

Jak spolupráce probíhá? Úkolem franšízanta je zejména rozšiřovat povědomí o značce v jejich regionu, oslovování nových zákazníků a příjem objednávek, včetně zařízení měření klientů. Objednávky následně odesílají do bulhraské centrály, kde se o zhotovení zakázek postarají, a to prostřednictvím profesionálních krejčí ze zemí Evropské unie. Zákazník se na svůj oblek či košili může díky nastavené spolupráci těšit do 4 týdnů.

Zájemce o podnikání se značkou BBrutale na začátku spolupráce investuje v případě, že se chce specializovat výhradně na prodej obleků na míru, 20 tisíc eur. Pokud chce svou nabídku rozšířit i o košile, činí výše počáteční investice 25 tisíc eur. Vynaložené finance pokryjí náklady spojené s franšízovými poplatky, vzorky obleků a materiálů, předání know-how a školení. Další průběžné poplatky pak na franšízanty sítě nečekají.


„Útok“ na Evropu / Plánem značky BBrutale je proniknout do každé evropské země včetně Česka. Veškeré oblečení značky Brutale je vyráběno na území Evropské unie krejčími s dlouholetými zkušenostmi.