Byznys šitý na míru (nejen) ženám

Malý i velký byznys / Edukido nabízí jak individuální licenci, která jejího držitele opravňuje k otevření jedné pobočky, tak i tu master-franšízovou, která zaručuje územní exkluzivitu pro celou ČR.
Středa
01.06.2022
Franšíza Edukido umožňuje skloubit podnikání s rodinným životem. Franšízové partnery chce najít i na našem trhu.
 

V domácím Polsku má vzdělávací síť Edukido 59 poboček, ambici má však mnohem větší. Chce expandovat i v dalších evropských zemích. K master-franšízantovi v Chorvatsku by tak mohli přibýt i master-franšízanti z Česka a Slovenska. A určitě by to mohly být i master-franšízantky.

Potvrzují to i slova COO Edukido Anny Stasiuk, která hovoří na základě zkušeností z polského trhu. „Celých 66 % polských poboček, master franšízu v Chorvatsku a zahraniční pobočky vedou ženy. Dokonce i v centrále společnosti Edukido pracují převážně ženy, které tvoří téměř 70 % jejích zaměstnanců,“ prozrazuje Anna Stasiuk s tím, že je přesvědčena o tom, že Edukido pomáhá ženám v seberealizaci. „Ženy, bez ohledu na to, zda mají děti, nebo ne, velmi často chtějí, aby jejich práce měla smysl a přinášela něco dobrého. Umožňujeme jim tohoto cíle dosáhnout tím, že připravujeme vlastní program, který je v souladu se současnými trendy ve výchově a vzdělávání dětí,“ dodává.

Franšízanti jako nositelé značky

Učení hrou, rozvoj jemné a hrubé motoriky na rozdíl od tabletů, mobilů a jiné elektroniky, stejně jako rozvoj kreativity a fantazie dětí – to jsou charakteristické rysy kurzů Edukido, které k výuce používá snad všemi oblíbené kostky Lego. Franšízový koncept tak, jak je nastaven, dává franšízantům také možnost skloubit osobní rozvoj a profesní ambice s rodinným životem. Také proto jsou mezi nimi v současné době i maminky vracející se z mateřské nebo rodičovské dovolené. Často se pak o franšízu uchází ženy, které se rozhodly opustit zaměstnání v korporacích, změnit kariéru a stát se samostatnými podnikatelkami.

Zájemci o franšízovou licenci Edukido, bez ohledu na to, zda jde o muže či ženy, nemusí mít s podnikáním žádné zkušenosti.  Zkušenosti ze školství samozřejmě pomáhají, ale nejsou povinné. Účast na povinných školeních jim poskytne znalosti a know-how potřebné k vedení podnikání pod touto značkou. A navíc, podpora ze strany centrály po čas trvání spolupráce poskytuje franšízantům pocit jistoty a také motivaci k tomu být aktivní.


Zaměřeno na děti / Úkolem franšízantů Edukido je otevírat a vést kurzy pro děti ve věku 3 až 12 let. Výhodou je, že není nutné, aby měli vlastní učebny. Na spolupráci se mohou domluvit s mateřskými či základními školami.