pondělí
24.01.2011
Rozhovor s Otakarem Konečným, držitelem švédské licence krmiv Husse pro Českou republiku.
 

Jste nováčkem na českém trhu. Na jakém principu Husse funguje?
Fungujeme tak, že nás zákazník kontaktuje a objedná si krmivo nebo pamlsky pro psy a kočky. Vybrané zboží v rámci zákazníkova regionu dovezeme na požadované místo. Výhodou je rychlé jednání, přímý odběr a flexibilita. S tím také souvisejí prvotřídní kvalita, čerstvost krmiva a současně přijatelná cena, protože zboží neputuje zbytečně po dalších distributorech.

Co zájemcům o licenci nabídnete?
Franšízantům nabízíme zázemí a bohaté zkušenosti získané během 18 let fungování maloobchodní sítě s 500 pobočkami po celé Evropě. Mají možnost stát se současí stabilní sítě a vybudovat rentabilní business s minimálními náklady. Franšíza je vhodná zejména pro partnery, kteří mají kladný vztah ke zvířatům a chtějí budovat vztahy se zákazníky.

Co všechno si partneři musejí obstarat?
Důležité je, aby si zabezpečili suché skladovací prostory, mobil a připojení na internet pro vyřizování objednávek. Pak je potřeba mít malou dodávku nebo auto s větším kufrem na rozvoz zboží. Nezbytná je chuť do práce, umět si zorganizovat čas a nebát se prodávat.

Jaké máte plány do budoucna?
Plánujeme vybudovat síť o 45 – 50 franšízantech ve všech regionech ČR. Některým partnerům se bude dařit více, některým méně, to bude záležet na celé řadě faktorů jako například na koupěschopnosti obyvatelstva daného regionu, ale také na motivaci a pracovním nasazení samotného franšízanta. My jej maximálně podpoříme. Věřím, že tato nízkonákladová franšíza bude natolik úspěšná v ČR jako ve všech ostatních zemích.


/1/
zobrazit více