„sto % ze života“

Zdravý životní styl táhne a to se týká také čerstvých ovocných a zeleninových šťáv. To je jedním z možných vysvětlení, proč se poslední dobou s „džusárnami“ roztrhl pytel. Během posledních 6 let prošel segment s fresh nápoji nebývalým vývojem a původcem mnoha změn v tomto oboru je právě UGO trade, s.r.o., která provozuje juice bary značek UGO juice bar a B juicy. Dalšími jejími značkami jsou B fresh označující především vlastní produktovou řadu, UGO fresh ice cream představující točenou zmrzlinu vyráběnou podle vlastní receptury a také UB Fresh club, což je věrnostní program pro zákazníky. Společnost vznikla v roce 2006 v České republice a expandovala také na Slovensko. Provozuje na území České a Slovenské republiky celkem 13 barů, z nichž jsou 4 franšízové.
Obchodní ředitel společnosti Lukáš Prauss k franšízové spolupráci uvádí: „Společnost je schopna přizpůsobit provoz juice baru konkrétním místům dle jeho specifik, zavádět pravidelně nové produkty do nabídky, neustále inovovat používané marketingové nástroje, zajistit kvalitní dodavatelsko-odběratelské vztahy, nákladově optimalizovat činnost franšízanta a chránit ho před vlivy, které by mohly negativně ovlivnit jeho podnikání.“
Jak dále nastínil Lukáš Prauss, ideálním kandidátem je lokální osoba zainteresovaná přímo nebo zčásti v provozu juice baru, která akceptuje návrhy a myšlenky franšízora a je schopná pracovat v týmu. Společnost je připravena expandovat v rámci České a Slovenské republiky formou otevření nových provozoven v lokalitách schválených franšízorem nebo je také možné převést vybrané již fungující provozovny franšízora na franšízanty.
PŘEČTI ČLÁNKY

Franšízová síť nabízí zdravější alternativu v oblasti fast foodu už bezmála dvacet let. Na inovacích se aktivně podílí i franšízanti.
S franšízou UGO podniká Václav Vávra v Mladé Boleslavi od roku 2013. Nyní se rozhodl pro změnu. Proč se tak stalo a co na jeho krok říká Lukáš Prauss, manažer rozvoje této sítě?
„Po době covidového „temna“ se opět rozhlížíme po příležitostech pro franšízovou spolupráci," říká Lukáš Prauss, ředitel rozvoje UGO Trade.
Franšízový koncept UGO Freshbarů a UGO Salaterií je připraven dál růst. Důležitou roli v něm sehrají kvalitní franšízanti.
Franšízová značka UGO otevřela svou největší Salaterii. Zákazníci pobočku nové generace najdou v samém centru Prahy.
Nejčtenější

Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
Radka Vajo vede úspěšnou pražskou pobočku Century21 ve Zlatnické ulici v Praze. Jak se jí povedlo rozjet vlastní franšízu?
Světová franšízová síť do roku 2025 vstupuje s technologickými novinkami a pokračuje v růstu sítě.
V samotném franchisingu je několik základních pojmů, které by měl znát každý, kdo se o tento způsob podnikání alespoň trochu zajímá.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...