ReFresh Bistro

Informace o franchisovém systému
Popis franšízového systému
ReFresh Bistro je unikátní koncept školních bister, který zavádí profesionalitu s příjemným prostředím a širokým výběrem do českých škol a dalších veřejných budov. V současnosti má koncept ReFresh Bistro více než 40 poboček po celém Česku a jedná se tak o největší síť školních bister v Česku. Nově koncept přichází s možností získání franšízy, a právě teď hledá nové partnery na tuto formu spolupráce.
Celý koncept stojí na kvalitních provozních systémech, vypilovaném marketingu a dobře nastavených postupech. Všechny pobočky mají jednotný systém nabídky, jednotný systém zásobování, jednotný systém provozu a jednotný systém způsobu řízení. Díky tomu je zcela ideální pro každého, kdo chce podnikat v osvědčeném konceptu a mít k tomu maximální podporou kvalitního týmu centrály společnosti.
Největší výhodou této franšízy je relativně nízká vstupní investice, rychlá návratnost a silná stabilita tržeb, kdy každá pobočka vydělává od prvního dne od otevření. Mezi nabízené varianty franšízy patří možnost převzetí stávající zavedené pobočky, vyhledání a zavedení nové lokality na míru franšízantovi nebo převzetí/vytvoření více poboček v jednom regionu.
Vlastní provozovny
42
Franšízové provozovny
5
Obrázek provozovny systému
Informace pro franchisanty
Podpora pro franchisanty
- Vyhledání vhodné lokality a zajištění nájemního vztahu
- Návrh, příprava a realizace vybavení prostoru pobočky
- Spolufinancujeme Vám vybavení provozovny (cca 40% z ceny)
- Předání kompletního know-how a nastavení procesů
- Komplexní manažerské, provozní i personální zaškolení
- Nastavení a správa IT systémů (pokladna, platební terminál, apod.)
- Marketingová podpora (tiskoviny, grafika, digitální nabídka, apod.)
- Kolektivní zásobování (nejlepší možné ceny, zpětné bonusy)
- Spolupráce s centrálou (telefonická podpora, objednávkové oddělení, marketing, regionální manažer, administrativní podpora)
- Školící systém a školící materiály konceptu
- Fajnová práce, dlouhodobý příjem a zhodnocení investice
Potřebná počáteční investice
PRVOTNÍ INVESTICE
- Vstupní / franšízový poplatek: 50 000 Kč
- Vratná kauce: 50 000 Kč
- Vybavení pobočky: 50 000 Kč – 150 000 Kč dle velikosti pobočky
MĚSÍČNÍ POPLATKY
- Franšízový poplatek: 4% z obratu
- Marketingový poplatek: 1% z obratu
Základní požadavky
- Osobní angažovanost, zapálení pro věc
- Možnost věnovat se svému podnikání a rozvoji svěřené pobočky na denní bázi s osobní účastí alespoň 3 dny v týdnu
- Ochota spolupracovat a učit se novým věcem
- Dodržovat nastavené standardy, ochotně spolupracovat na rozvoji a vylepšování celého konceptu školních bister
Informace o franšízorovi
Designex Food s.r.o.
Dubečská 73/6, 100 00 Praha
+420 702 201 095
Kontaktní osoba pro zájemce o licenci
Jakub Krampera
Více informací
Správcem osobních údajů je Designex Food s.r.o. (Dubečská 73/6, 100 00 Praha). Vaše osobní údaje budou zpracovány za účelem poskytnutí podrobností o franšízovém systému ReFresh Bistro a navázání spolupráce. Poskytování údajů je dobrovolné, je však nezbytné k dosažení výše uvedených účelů. Podrobné informace o zpracování osobních údajů jsou k dispozici v zásadách ochrany osobních údajů na fransiza.refreshbistro.cz.
PŘEČTI ČLÁNKY
Nejčtenější

Koncept školních bister ReFresh Bistro otevřel první pilotní provozovnu v září 2017. Od té doby roste jejich počet každoročně o 7 až 10 nových.
Loni ohlásilo zájem vstoupit na franšízový trh hned několik značek. Řada dalších pak začala s větší propagací franšízové nabídky.

Ročně prodá síť Trdlokafe milion trdelníků ve více jak 50 stáncích po celém Česku, i na Slovensku či ve Vídni. Stále však chce růst, a to i díky franšízám.
Když jsme nemocní, plánujeme party nebo nevíme, co k obědu, často si objednáme pizzu. Zdá se to tak jako dobrý byznys. Rozjet ho lze i s franšízou Pizza Hut.
„V současné nepředvídatelné době bych jako začínající podnikatel dal přednost franšíze před nezávislostí," říká Lubor Lelovits, franšízor Mr. Kebab.
Franšízová síť La Donuteria letos slaví 6 let na českém trhu. Jak se jí podařilo u nás prorazit a oslovit zákazníky i zájemce o licence?
Do konce roku 2026 chce franšíza Vosíme.cz pokrýt pobočkami většinu Česka. Za loňský rok hlásí obrat ve výši 220 milionů Kč.

S franšízou UGO podniká Václav Vávra v Mladé Boleslavi od roku 2013. Nyní se rozhodl pro změnu. Proč se tak stalo a co na jeho krok říká Lukáš Prauss, manažer rozvoje této sítě?
Jedna z největších světových franšízových značek má být na prodej. V Česku aktuálně funguje 11 poboček.
Franšízovému konceptu Burrito Loco se podařilo z Prahy proniknout do dalších měst.
Snem mnoha začínajících podnikatelů v gastronomii je mít kavárnu, která je něčím jiná, originální. Díky franšíze nemusí být nesplnitelným.
Značka Chocafé zahájila rozvoj prostřednictvím franšíz. První však nebude v Česku, ale v dalekém Thajsku.
Tak nějak by se dal popsat rozvoj franšízové sítě CrossCafe na konci letošního roku. Nové kavárny mají v Plzni i Hradci Králové.

Informace zadané v katalogu dodávají samotné franchisové systémy. Před podpisem smlouvy o spolupráci by měl každý zájemce posoudit nabídku dané firmy. Redakce si vyhrazuje právo upravit informace o systémech udávaných v katalogu. V případě zjištění, že udávané informace nejsou pravdivé či neaktuální, prosíme, kontaktujte redakci.
PROFIT system franchise services s.r.o. - provozovatel Franchising.cz, informuje, že neshromažďuje ani nezpracovává informace zaslané prostřednictvím kontaktního formuláře. Všechny informace zadané ve formuláři jsou zasílány jako e-mail organizátorovi systému uvedenému v Katalogu franšíz. Uvedený příjemce, který obdrží odeslané informace, je použije s cílem poskytnout informace na zaslaný dotaz. Odeslání jakýchkoliv vašich osobních údajů je dobrovolné a organizátor systému, který obdrží kontaktní formulář, je subjektem odpovědným za shromažďování a zpracování případných osobních údajů.