rozhovor týdne
Za 15 let 46 restaurací
Rozhovor týdne s ing. Radovanem Sochorem, majitelem franšízové sítě Švejk restaurantů, které před dvěma lety získaly ocenění za nejlepší gastronomický koncept.
Podnikatelský záměr lze v zahraničí prezentovat z dotačních fondů
říká v rozhovoru týdne Petr Kužel, prezident Hospodářské komory ČR.
„Společensky odpovědný má být každý člověk, pro firmy by to mělo být samozřejmostí“
říká exkluzivně pro portál FranchisingINFO.cz Václav Havel, bývalý prezident ČR, spisovatel, dramatik a humanista, letošní držitel ceny Franze Kavky a Ceny Homo Hellenicus.
Naším cílem je být v nejtěsnějším kontaktu s malým čtenářem
říká Martin Donátek, jednatel franšízové sítě MODRÝ SLON s.r.o., vydavatelem personálních knih.
Základem úspěchu je levný a chytrý marketing a péče o zákazníky
říká Marek Klemens, marketingový ředitel spol. Alfréd, s.r.o., která je držitelem master franchisové licence Contours pro ČR a SR.
"Úspěch každého jednoho partnera je současně naším úspěchem"
říká exkluzivně pro portál FranchisingINFO.cz Radim Štantejský, Franchising Distribution Department Director UniCredit bank Czech Republic, a.s.
„Umíme nalézt místo pro všechno,“ pro každou věc najdeme místo. Nejvíce času ztratíte hledáním, náš systém vám dá řád.
Dirk Spence, spoluzakladatel a generální ředitel australského konceptu Howards Storage World je o své vizi přesvědčen a snaží se o ní přesvědčit další evropské trhy.
Za to jak vypadáme, si můžeme sami
říká Mgr. Martina Drtílková, ředitelka konceptu Medical Beauty, s.r.o.
„Všechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské školce.“
Pavel Tuleškov - ředitel franšízového projektu Maxíkova školka výrok spisovatele Robert L. Fulghuma potvrzuje a je krédem jeho projektu.
Hledáme jen kvalitní dlouhodobé partnery, nyní v Jihočeském kraji
říká Jiří Švec, manažer franchisingové sítě EVROPA realitní kanceláře.
Největší brzdou v podnikání jsou často majitelé samotní
říká Libor Zinkaizl, byznys kouč a nově také franšízant Business for Breakfast.
Nelituji, že jsem se pustil do prodeje sendvičů
říká David Biskup, jeden z prvních provozovatelů a vlastníků franchisy SUBWAY.
Lidé se chtějí bavit
říká Petr Fridrich, franšízor unikátního konceptu restaurací Výtopna a provozovatel dvou vlastních restaurací V Praze a Brně.
Franchising forum 2010
o IX. ročníku pořádaném dne 13.10.2010 v rozhovoru s Hanou Juráškovou, výkonnou ředitelkou České asociace franchisingu.
Rozhovor týdne s franšízantkou a držitelkou licence NATURHOUSE
v Praze, Rumunské ulici, Ing. Helenou Havránkovou.
Největší hráč na trhu hypoték
o vzniku a rozvoji společnosti GEPARD FINANCE a.s. odpovídá Ing. Jan Kruntorád, generální ředitel.
Chceme i nadále budovat silnou značku a koncept šířit tam, kde je to ekonomicky smysluplné
říká Martin Šampalík, spolumajitelem franšízy The PUB.
Gloria Jean´s Coffees je práce, za kterou si stojím.
říká Naďa Plzáková, manažerka franchisového řetězce kaváren Gloria Jean´s Coffees.
Za svoje peníze požadujte kvalitu, jen tak společně zvýšíme kvalitu v restauracích
říká Milan Ballík, novinář, specialista na gastronomii a gastronomický poradce.
s Davidem Petříkem
manažerem rozvoje značkových restaurací Potrefená husa.