rozhovor týdne

„Umíme nalézt místo pro všechno,“ pro každou věc najdeme místo. Nejvíce času ztratíte hledáním, náš systém vám dá řád.
Dirk Spence, spoluzakladatel a generální ředitel australského konceptu Howards Storage World je o své vizi přesvědčen a snaží se o ní přesvědčit další evropské trhy.

Za to jak vypadáme, si můžeme sami
říká Mgr. Martina Drtílková, ředitelka konceptu Medical Beauty, s.r.o.

„Všechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské školce.“
Pavel Tuleškov - ředitel franšízového projektu Maxíkova školka výrok spisovatele Robert L. Fulghuma potvrzuje a je krédem jeho projektu.

Hledáme jen kvalitní dlouhodobé partnery, nyní v Jihočeském kraji
říká Jiří Švec, manažer franchisingové sítě EVROPA realitní kanceláře.

Největší brzdou v podnikání jsou často majitelé samotní
říká Libor Zinkaizl, byznys kouč a nově také franšízant Business for Breakfast.

Nelituji, že jsem se pustil do prodeje sendvičů
říká David Biskup, jeden z prvních provozovatelů a vlastníků franchisy SUBWAY.

Lidé se chtějí bavit
říká Petr Fridrich, franšízor unikátního konceptu restaurací Výtopna a provozovatel dvou vlastních restaurací V Praze a Brně.

Franchising forum 2010
o IX. ročníku pořádaném dne 13.10.2010 v rozhovoru s Hanou Juráškovou, výkonnou ředitelkou České asociace franchisingu.

Rozhovor týdne s franšízantkou a držitelkou licence NATURHOUSE
v Praze, Rumunské ulici, Ing. Helenou Havránkovou.

Největší hráč na trhu hypoték
o vzniku a rozvoji společnosti GEPARD FINANCE a.s. odpovídá Ing. Jan Kruntorád, generální ředitel.

Chceme i nadále budovat silnou značku a koncept šířit tam, kde je to ekonomicky smysluplné
říká Martin Šampalík, spolumajitelem franšízy The PUB.

Gloria Jean´s Coffees je práce, za kterou si stojím.
říká Naďa Plzáková, manažerka franchisového řetězce kaváren Gloria Jean´s Coffees.

Za svoje peníze požadujte kvalitu, jen tak společně zvýšíme kvalitu v restauracích
říká Milan Ballík, novinář, specialista na gastronomii a gastronomický poradce.

s Davidem Petříkem
manažerem rozvoje značkových restaurací Potrefená husa.

V Austrálii je téměř každý obchod franšízový
říká Jan Brejcha Business Developmnet Manager Australského obchodního oddělení pro ČR a SR.

Chceme se zařadit mezi největší sítě v ČR a otevřít nad 50 prodejen
říká Miloš Šubert, majitel společnosti Stavoodbyt.

Začnete jinak přemýšlet, otevřou se vám nové kontakty i možnosti
říká Kamila Zárychtová, Master franšízant Business for Breakfast.

Rodiče na vzdělávání svých dětí nešetří, ale za své peníze vyžadují nejvyšší kvalitu
říká Marek Halfar, Master franchisant Helen Doron Early English pro ČR.

Naši franšízanti jsou pro nás skuteční partneři
říká Miroslav Kubricht, obchodní ředitel a jednatel značky Levi´s pro Českou a Slovenskou republiku

Realitní služby - od produktu k servisu
O aktuálních trendech v obchodu s nemovitostmi jsme hovořili s místopředsedou představenstva realitní skupiny REAL SPEKTRUM Ing. Jiřím Fajkusem.