Druhou generaci Pizza Mizza expres spustil vlastník franchisové licence Gastronet v bratislavském Avion parku. Na Slovensku provozuje 7 restaurací Pizza Mizza.
Pondělí
20.05.2013
Společnost Gastronet neustále rozvíjí franchisový koncept Pizza Mizza. Nově spustila druhou generaci konceptu Pizza Mizza expres.
 

Vést síť pizzerií není jednoduché. Ví o tom své slovenská firma Gastronet, která provozuje franchisový koncept Pizza Mizza na Slovensku a v ČR. Provozovny, které sídlí v Bratislavě, se podařilo společnosti optimálně nastavit a dosahují požadovaných výkonů. Těžší práce je s mimobratislavskými pobočkami na Slovensku, kde Gastronet řeší vedle vysokých nájmů také problém s nižší kupní silou obyvatelstva. Nutný je tak intenzivní marketing a akce pro přilákání zákazníků.

Situace je odlišná v ČR, kde se Pizza Mizza musí potýkat s vyšší konkurencí. V pražském nákupním centru Chodov se snaží nastavit nabídku tak, aby vyhovovala co nejširšímu zájmu zákazníků. Další pobočku Gastronet rozjel loni v Avion Parku Ostrava. „Těší nás, že v Avion Parku končí rekonstrukce k rozšíření galerie a počítáme, že návštěvnost dosáhne vyšší úrovně,“ upřesňuje majitel konceptu Pizza Mizza Jozef Šétaffy. Společnost nově otevřela v obchodním centru Avion v Bratislavě vlastní provozovnu Pizza Mizza expres druhé generace, která spočívá v rychlejší logistice přípravy jídel a nabídce domácích jídel. Důvodem byla reakce na zvýšenou poptávku během obědů, aby bylo možno obsloužit co nejvíce lidí.

Druhá generace Pizza Mizza expres není jedinou novinkou u společnosti Gastronet. V Bratislavě byla vybudována výrobna polotovarů a vytvořena bezlepková kuchyně, což umožnilo od loňského podzimu nabízet ve všech restauracích bezlepková jídla. Na Slovensku také chystá tzv. kozí program, kdy bude Gastronet vyrábět kozí sýry a nabízet je v provozovnách. Mimo to firma plánuje optimalizaci franchisové sítě, v rámci které posoudí další existenci neefektivních provozoven.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

1 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Myslíte si, že je na českém trhu ještě potenciál pro další nové franchisy z oboru fast food řetězců?

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014