Společnost Carun Pharmacy u nás provozuje 7 konopných lékáren, i na bázi franchisy.
Středa
15.01.2014
Ve Velké Británii vznikla franchisová pobočka Konopné lékárny. Řídit ji bude společnost Carun UK Limited.
 

Konopí už není jen slovo, při kterém se vybaví myšlenka na drogu. Díky společnosti Carun Pharmacy se lidé dovídají i o jeho léčivých přednostech. Prostřednictvím svých Konopných lékáren prodává léčivé přípravky Carun a svou lékárnu si mohou otevřít i podnikatelé na základě franchisové licence. Úspěch na sebe nenechal dlouho čekat a konopí míří i do Velké Británie.

Na začátku tohoto roku vznikla na britských ostrovech firma Carun UK Limited, která bude podobně jako u nás nabízet přípravky z konopí. Důvodem, proč se společnost rozhodla expandovat na západní trhy, je masivní poptávka ve východní Evropě po konopných produktech. Britská pobočka byla otevřena na bázi franchisové licence a tímto způsobem ji chce zde rozšiřovat. „Rozhodli jsme se pro trh Velké Británie na základě průzkumu, který nám odhalil enormní zájem o konopné přípravky. Potenciál trhu vidíme velmi slibně,“ dodává generální ředitel Carun UK Limited Michal Takáč.

Léčivé účinky dokazuje i na našem trhu, kde firma Carun Pharmacy vznikla. První pobočka Konopné lékárny byla otevřena v Praze a během jednoho roku se jí podařilo otevřít 7 provozoven, nejnověji v Mělníku. Poptávku podporuje i internetový obchod.