Značku Cipo & Baxx ve střední a východní Evropě rozšiřuje společnost Yilba Tekstil z Polska na základě partnerské spolupráce.
Pátek
05.09.2014
Franchisová síť oblečení Cipo & Baxx se rozvíjí po celém světě. Uspět chce i u nás.
 

Prorazit na trhu oblečení není v dnešní době procházka růžovým sadem. Lidé si mohou vybrat z mnoha kolekcí mnoha firem, a tak je důležité dokázat zákazníky především oslovit. Ve světě se dokázala prodrat mezi ty lepší značka Cipo & Baxx, jejíž franchisovou licenci pro střední a východní Evropu drží společnost Yilba Tekstil. Franchisanty láká na provoz obchodu pod touto světovou značkou.

Nejvíce obchodů franchisanti provozují v sousedním Polsku, kde se firmě daří vést síť už 60 obchodních míst, kde se prodává oblečení Cipo & Baxx, ať už prostřednictvím samostatných prodejen, nebo multibrandových. U nás se zatím obchody nachází v Praze, Karlových Varech a multibrandovém obchodě ve Velkém Týnci. Pokud se podíváme na Slovensko, pak je zde společnost v hledání franchisantů úspěšnější. Zákazníci oblečení mohou pořídit v Bratislavě, Košicích, Žilině, Popradě, Trnavě a Šale.

Každý se musí lišit a týká se to především oděvních značek. „Naše šaty jsou zaměřeny na muže a ženy, kteří mají rádi zábavnou módu a chtějí zdůraznit svou individualitu,“ dodává manažer regionu firmy Yilba Tekstil Erdal Celik s tím, že plusem pro zájemce o franchisovou licenci je, že nemusí platit žádné franchisové poplatky. 


/1/
zobrazit více