Helen Doron loni 6x nově

Letos se chce Helen Doron rozšířit o dalších 6 poboček, hlavně ve středních městech.
Pátek
23.01.2009
Originální metoda výuky angličtiny pro děti se na konci loňského roku vyučovala již na 26 místech v Česku. Chce se rozšiřovat i letos.
 

Malí caparti i školáci mohli v loňském roce začít navštěvovat kurzy angličtiny, které využívají metodu Helen Doron na šesti nových místech. „Dosáhli jsme tak počtu 26 výukových míst, které ke konci loňského roku navštěvovaly téměř 3000 žáků,“ řekl držitel master-franchisové licence pro Českou republiku Marek Halfar. Rozvíjet se chce přitom značka i v letošním roce.

2008: Průnik do televize

V průběhu loňského roku se Helen Doron povedl husarský kousek, když se s kurzy mají možnost seznámit rodiče i děti prostřednictvím Dobrého rána v ČT. „Česká televize potvrdila zájem na další spolupráci a byla podepsána smlouva i na rok 2009,“ doplnil Marek Halfar. Dodal, že kvalitu metody Helen Doron loni potvrdilo také ministerstvo školství, které firmě udělilo akreditaci.

2009: Zájem o menší města

Také v letošním roce chce Helen Doron posilovat pozici nejrozšířenějšího poskytovatele služeb v oblasti výuky angličtiny pro děti. „Budeme se soustředit na menší města. Chceme v letošním roce navýšit počet výukových míst na 35 a tím dosáhnout počtu 3500 studentů,“ doplnil Marek Halfar. Dodal, že letos v květnu se také v Česku vůbec poprvé objeví samotná Helen Doron na výroční konferenci systému pořádané v Praze.