Bez vstupního poplatku / Výše investice do připojení se k síti It´s my life! činí zhruba 200 tisíc Kč. Konečná výše závisí na velikosti provozovny a výběru diagnostického přístroje. Tato částka zahrnuje i první závoz zboží do pobočky. Z dosaženého obratu franšízanti neodvádějí současně žádná procenta, výše marže za produkty se odvíjí od úspěšnosti franšízy. Stejně tak franšízanti neplatí vstupní licenční poplatek.
pondělí
29.10.2018
Zodpovědnost, profesionální přístup, podnikavost a týmovost – to jsou vlastnosti, které u svých franšízantů hledá koncept It´s my life!.
 

Celá řada lidí, kteří chtějí docílit redukce své váhy, se čím dál častěji svěřuje do rukou profesionálů. Na to sází i komplexní hubnoucí program společnosti It´s my life!. Aby její služby byly dostupné po celé naší republice i na Slovensku, zvolila si pro expanzi koncept franšízy. V současné době tak na československém trhu najdeme 46 poboček, z nichž 44 je řízeno franšízovými partnery. „Dvě pobočky v Praze a po jedné v Brně a Bratislavě jsou naše. Chápeme, že pro správné fungování celé sítě je důležité, abychom nevypadli z provozu, musíme veškerá rozhodnutí a změny testovat nejprve na sobě,“ říká Denisa Hüblová, obchodní a marketingová ředitelka It´s my life!.

Kromě již uvedených vlastností franšízantů si původem český franšízový koncept zakládá na odbornosti všech poradců, kteří v síti pracují. Ti se tak neustále vzdělávají, a to i s ohledem na nové trendy ve výživě. Praxe v jednotlivých pobočkách je taková, že každý klient dostane od svého poradce na míru vypracovaný redukční plán s ohledem na jeho zdravotní stav a potřeby, který klientovi pomůže dosáhnout jeho cílů. Po skončení hlavního programu It´s my life! Však práce s klientem nekončí. Nadále je motivován a podporován ve změně životního stylu, a to jak poradenstvím ve výživě, tak i vypracovanými jídelníčky na míru. „Součástí jsou i doporučené pohybové aktivity a měření na InBody přístroji, které má u nás klient následně zdarma,“ doplňuje Denisa Hüblová.

Součástí programu It´s my life! je konzumace speciálně vyvinutých proteinových produktů. Veškerý sortiment je vyrobený v ČR, dle platné legislativy a pod dohledem kontrolních orgánů ČR. Jak Denisa Hüblová upozorňuje, nabídka je neustále inovována a vylepšována. Sortiment je zaměřen především na českého spotřebitele a jeho chuťové zvyklostí. Díky tomu, že klienty dochází za poradci na pravidelné kontroly má franšízor i zpětnou reakci na produkty, které podle toho vyvíjí a zlepšuje. „U nás si každý klient může vybrat sám, dle svých chutí z velké škály nabízených produktů, co bude konzumovat, kdežto u většiny konkurentů dostane balíček stejných jídel na 10-14 dní bez toho, aby věděl jak to (ne)chutná,“ vysvětluje Hüblová.

A jaké jsou plány It´s my life do budoucna? „Chceme se soustředit zejména na stabilitu stávající pobočkové sítě a také na rozšiřování našich služeb a sortimentu pro klienty,“ prozrazuje Denisa Hüblová. 


Exkluzivitou k maximalizaci zisku / It´s my life svým franšízantům garantuje exkluzivitu lokality, což by v kombinaci s dlouhodobou a cílenou marketingovou podporou mělo podle vedení společnosti zajistit rychlou návratnost investice.