Inovace zaměřené na franšízanty

Na cestě do velkých měst / Česko je pro Maple Bear důležitým trhem, který má velký potenciál. Aktuálně hledá franšízanty, kteří chtějí založit dvojjazyčné školky a školy ve 3 největších městech.
Pátek
29.04.2022
Zavedené franšízové systémy se snaží neustále zavádět novinky, které jejich franšízantům zlepší a usnadní podnikání. Co je nového ve vzdělávacím konceptu Maple Bear?
 

Původem kanadský koncept Maple Bear Global Schools, který je největším globálním franšízovým vzdělávacím systémem z hlediska počtu zemí, ve kterých působí, spojil své síly se společností Kinderpedia, která vyvíjí software a aplikace pro řízení škol a komunikaci se zákazníky. Výsledkem tohoto partnerství je jednotný operační systém pro integraci všech administrativních, finančních a vzdělávacích aktivit a potřeb, který bude k dispozici všem majitelům školek a škol Maple Bear po celém světě.

Součástí nového systému je řada speciálních funkcionalit, které řeší plánování a sledování provozu školy, správu tříd, sledování pokroku, komunikaci s rodiči a automatizuje fakturaci školného. Aplikaci již více než dva roky využívají Maple Bear CEE a Maple Bear UAE. Celosvětové rozšíření řešení je naplánováno na příštích 18 měsíců. Nové školy, k jejichž otevření teprve dojde, zahájí svůj provoz již se systémem Kinderpedia, ty stávající by na něj měly postupně přejít.

„Inovativní technologická řešení jsou klíčovou součástí hodnotové nabídky společnosti Maple Bear a partnerství se společností Kinderpedia nám umožňuje poskytnout našim pedagogickým pracovníkům intuitivní nástroje, které jim zjednoduší administrativní úkoly a výrazně zefektivní jejich práci. Mobilní aplikace nám také umožňuje otevřít komunikační kanál s rodiči, kteří hrají zásadní roli při spolupráci s námi na cestě svých dětí za vzděláním. Pro naše majitele škol a partnery po celém světě poskytuje Kinderpedia komplexní nástroj pro řízení škol, který usnadňuje administrativní a finanční úkoly v jejich regionálních sítích, zvyšuje transparentnost a dialog a podporuje osvědčené postupy," říká Arno Krug, generální ředitel společnosti Maple Bear Global Schools.

Program Maple Bear založený na dvojjazyčném vzdělávání je navržen tak, aby komplexně řešil vývoj dětí. Vychází z kanadského vzdělávacího systému, který je dlouhodobě řazen mezi nejlepší na světě. Cílem vedení konceptu je v regionu střední a východní Evropy vytvořit vzdělávací systém, který bude přenášet osvědčené postupy z kanadských dvojjazyčných osnov a stylu výuky a zároveň se přizpůsobí místním zákonům a osnovám.


Plné třídy / V současné době je do více než 550 škol Maple Bear v raném dětství, základních, středních a vysokých školách ve 32 zemích světa zapsáno více než 44 000 studentů. Master-franšízanta hledá značka i u nás.