Recept na byznys / Privátní fitness studia BodyBody fungují v České republice od roku 2013. Od roku 2018 nabízí i franšízu bez studia, tzv. BodyBody Home & Office.
Středa
08.06.2022
Zájemci o franšízu BodyBody si mohou vybrat ze dvou typů licencí. Jaká investice na ně čeká?
 

Obliba EMS cvičení na českém trhu nabírá na popularitě. Trénink s využitím moderních technologií zvyšující jeho efektivitu, láká stále více klientů, na což sází i franšízový koncept BodyBody. Jeho pobočky aktuálně najdeme v šesti velkých českých městech. V Praze fungují hned tři, další mohou klienti navštívit v Brně, Plzni, Českých Budějovicích, Ostravě a Olomouci.

Cílem franšízora BodyBody je však mít pobočkou síť ještě hustší, přičemž v tomto by mohli pomoci noví franšízanti. Ti se mohou rozhodnout, jaký formát spolupráce s franšízorem zvolí. Buď se stanou majiteli klasického BodyBody studia, nebo si pořídí licenci BodyBody Home & Office, která je určena zejména zkušeným trenérům, kteří jsou připraveni dojíždět za svými klienty ať už, jak sám název napovídá, domů nebo do kanceláře.

Platba podle velikosti

„Ti, co touží po otevření vlastního studia, se musí připravit na investici začínající na 1 milionu Kč. Zároveň musí také splnit podmínky, které se týkají zejména prostoru, ten by měl mít minimálně 60 m2. Milionová investice předpokládá pořízení jednoho až dvou strojů do pobočky. Návratnost investice je pak odhadovaná na 2 roky," dodává Ivana Aquin, spolumajitelka Body Body.

Pokud se uchazeč rozhodne pro licenci BodyBody Home&Office, nečekají ho tak vysoké výdaje. V případě pořízení do tohoto typu franšízy investice začíná na 30 tisících Kč a zahrnuje poskytnutí EMS přístroje, komplexní podporu, školení a EMS certifikaci. V momentě, kdy by chtěl využít financování od BodyBody s automobilem na operativní leasing, investuje na začátku minimálně 300 tisíc Kč. Návratnost investice může franšízant očekávat dle slov franšízora cca do 1 roku.

Díky technologii založené na elektrické stimulaci svalů (EMS), kterou nabízí studia i trenéři BodyBody stačí na efektivní procvičení celého těla pouhých 20 minut. Trénink probíhá vždy pod dohledem profesionálního osobního trenéra v privátním studiu nebo přímo u zákazníka doma či v kanceláři.


Na dosah klientům / Ideální lokalita pro BodyBody studio je blízko obchodních center, kancelářských komplexů, rezidenčních objektů a dalších frekventovaných míst. S jejím výběrem svým franšízantům franšízor pomáhá.