Dregeo nakoupíte kdykoli / Automatizované prodejny jsou možností pasivního příjmu pro franšízanty. Budoucnost mají všude tam, kde ubyly menší obchody.
pondělí
11.12.2023
Menší obce se potýkají s nedostatkem specializovaných obchodů. Důvtipným řešením je nápad franšízy Drogeo - nabízet samoobslužné prodejny drogerie.
 

Společnost Drogeo už má za sebou zkušenosti s prodejem drogerie a kosmetiky a v tomto roce se pustili do světa franšízového podnikání s novým konceptem automatizovaných prodejen. „Hlavní motivací bylo nabídnout něco revolučního v oblasti prodeje drogerie a kosmetiky. S franšízovým modelem Drogeo chceme být první, kdo nabízí automatizované prodejny umožňující provoz 24/7 s minimálním lidským úsilím a za konkurenceschopné ceny," uvádí k novince obchodní ředitel společnosti Aleš Urbánek.

Drogeo chce vybudovat síť franšízových prodejen, které jsou plně automatizované a zákazníci zde mohou nakoupit v kteroukoli denní dobu. Odpadají tak nedostatky, které prodejny v menších obcích a městech mají - prodavačky nebo prodavači se zaměstnavatelům nevyplácejí, protože prodejny mají dny a hodiny s menší návštěvností. Také tyto lokální prodejny s omezenou provozní dobou přicházejí o zákazníky, kteří se například dostávají domů večer běžná otvírací doba pro ně není vyhovující. Mnoho z nich by ale ocenilo, pokud za drogerií a kosmetikou nemuseli do větších měst. Právě tyto situace automatizovaná prodejna řeší. „Provozovatel ušetří náklady na mzdy zaměstnanců, přičemž technická investice je velmi nízká v porovnání s potenciálním ziskem. To otevírá možnosti pro rychlý růst a zajímavý pasivní příjem pro franšízové partnery," vysvětluje Aleš Urbánek.

Franšízor nabízí komplexní podporu od dodávky technického vybavení po navrhování doporučených skladových zásob. Potřebná technická investice je cca 300 000 Kč na prodejnu o velikosti 100 m2 a předpokládaná návratnost je asi 3 měsíce. „Očekáváme rychlý růst a rozšíření po celé České republice, možná i do zahraničí. Chceme, aby se naše automatizované prodejny staly populárním a snadno dostupným místem pro nákup drogerie a kosmetiky,“ přibližuje vize společnosti Urbánek.


První pobočka v Počernicích / Zájemci o další pobočky musí počítat s investicí 300 000 Kč a najít prostory o velikosti 100 m2.

Populární na fóru