Byznys efektivně / Nový strategický nástroj franšízy TAB Board je program StratPro, který pomáhá podnikatelům zlepšit prostředí a výkonost firmy.
pondělí
14.10.2024
TAB Board rozšiřuje své portfolio služeb programem pro strategickou transformaci firmy. Co nyní franšízanti mohou firmám nabízet?
 

Franšízová síť TAB Board se zaměřuje na podporu podnikání pro majitele malých a středních firem, kteří se díky členství v TAB Board setkávají s inovativními nápady a novými impulzy pro své podnikání. Franšízanti nyní dostali další možnost, jak oslovit firmy, které potřebují transformovat svou firmu a pomoci se strategií. Program StratPro je určený pro vedoucí pracovníky a jejich týmy a kombinuje nástroje pro lepší strategii a větší produktivitu. Zahrnuje odborně vedené semináře pro vedoucí pracovníky a strukturovaná sezení, která definují strategické cíle a pomohou i s jejich realizací. odpovědnost. Součástí programu jsou také softwarové nástroje, které TAB Board klientům pomůže implementovat. Výsledkem spolupráce je strategický plán pro firmu, který se bude realizovat pomocí správně nastavené odpovědnosti, na níž závisí úspěšné dokončení. Po nastavení těchto změn by měli majitelé zaznamenat růst svého podnikání, vyšší zisky, zvýšení hodnoty firmy a dosažení větší rovnováhy mezi pracovním a soukromým životem.

„Bylo to od samého začátku velmi zajímavé. Už během prvních dvou workshopů jsme jako majitelé poznali, že jsme v minulosti zcela ztratili své poslání a smysl toho, co děláme. StratPro nám pomáhá toto poslání znovu najít. Vytvořili jsme efektivní týmy, nové pozice a role. Je opravdu důležité mít jasnou interní komunikaci na úrovni a správně vedené pravidelné schůzky. Nyní jsme ve fázi, kdy tvoříme naše klíčové ukazatele výkonnosti pro efektivní zpětnou vazbu. Uvědomujeme si, že stanovení klíčových ukazatelů výkonnosti je pro řízení společnosti opravdu skutečně důležité, “ podělil se o své zkušenosti s tímto programem Michael Roth, člen Tab Board a majitel společnosti CRS Control & Robot Service.

Pro franšízanty je tento produkt novou možností, jak rozšířit konkurenceschopnost své pobočky. Kromě pravidelných setkání TAB Board, na nichž se členové setkávají a sdílejí zkušenosti ze svého byznysu, jim mohou nabídnout pomoc v efektivním řízení firem. 


TAB Board působí ve 25 zemích / Mezinárodní franšíza je na trhu 30 let. V Česku působí od roku 2014 a nyní tu má 17 boardů.