Po celém světě funguje na 150 monobrandových a 4.000 multibrandových obchodů Liu.Jo.
Úterý
13.09.2011
Italská módní značka otevírá v Praze již druhý franchisový butik, tentokrát v OC Palác Flóra.
 

Po historicky první pobočce módní značky z Itálie Liu.Jo v Železné ulici, bude zprovozněn v polovině září další obchod, tentokrát v pražském obchodním centru Palác Flóra. Kromě nich fungují na území České a Slovenské republiky monobrandové prodejny v Brně a Olomouci. Značka je také k dostání v multibrandových prodejnách v Karlových Varech, Bratislavě, Banské Bystrici a Košicích.

Liu.Jo na Fashion Weekendu

S otevřením nové franchisové prodejny v Praze se společnost Inn Fashion s.r.o., zastupující Liu.Jo v České a Slovenské republice, rozhodla podpořit tuto značku hned na několika místech. Přehlídku aktuální kolekce podzim-zima 2011 mohou zájemci zhlédnout jak na módní události roku Prague Fashion Weekend v Pařížské ulici v Praze dne 25. 9., tak na sesterské módní přehlídce v Bratislavě v rámci Bratislava Fashion Weekend o týden dřív, 17. září. „Případným zájemcům o franchisovou licenci budeme k dispozici 17. 9., od 15:00 v Bratislavě, v hotelu Sheraton,“ uvádí Renata Smolíková, obchodní ředitelka společnosti Inn Fashion s.r.o.

Kompletní kolekce

Značka Liu.Jo vznikla v polovině 90. let v italském městečku Carpi s první kolekcí svetrů bratří Marchiových. V krátké době pak zaznamenává rychlý růst v sektoru módy a představuje dvě základní kolekce: Liu.Jo a Liu.Jo Jeans, které jsou symbolem rafinované ženskosti, dynamičnosti a současnosti. V následujících letech pak vzniká linie doplňků Liu.Jo Accessories a řada pro děti Liu.Jo Junior.

Pro více informací nahlédněte do Katalogu franchis.