Steiku Haoss

Informace o franchisovém systému

Popis franšízového systému

Steiku Haoss je elegantní, západní koncept restaurace vytvořená rodinou Cima z Pobaltí. Steakhouse se nachází v lotyšském centru hlavního města Rigy, je provozován dvěma generacemi a pyšní se reputací prvotřídní kuchyně a výjimečných služeb. Během 25 let zkušeností rodina Steiku Haossů rozšířila znalosti o prémiovém steaku, který se nazývá „pravděpodobně nejlepší steaek ve městě“.

Steiku Haoss se třemi restauracemi v Rize je součástí sítě restaurací Cantus Group, která zaujímá vedoucí postavení na trhu. Společnost Cantus Group byla založena v roce 1992 a sdružuje několik restaurací a stravovacích zařízení, které si zakládají na oceňované kuchyni a výjimečných službách. S více než 25letými zkušenostmi v oblasti pohostinství neustále inovujeme a překonáváme kulinářské křivky tím, že vám přináší to nejlepší v kvalitě, designu a chutích.

Restaurace Cantus Group, včetně Steiku Haoss, Muusu a Muusu Terase, se vyznačují svým charakterem a stylem, ale jsou spojeny s rodinnými hodnotami, vášní pro pohostinnost a týmem, který věnuje pozornost detailům a činí zážitek ze stolování opravdu výjimečným, servírováním tradiční a zakázkové kuchyně z celého světa.

Vlastní provozovny

Multibrandový řetězec restaurací v lotyšské Rize, včetně 3 restaurací Steiku Haoss.

Franšízové provozovny

Nyní nabízíme licenci pro master/ franchisanta také v České republice.

Obrázek provozovny systému
Informace pro franchisanty

Podpora pro franchisanty

Stručně řečeno, Steiku Haoss dává franchisantům znalosti, nástroje a školení, aby úspěšně rozvíjeli a řídili podnikání. Tým podpory franchisy poskytuje část odborných rad a dohlíží na franchisanty a vede je celým procesem vývoje.

Steiku Haoss nabízí rozsáhlou podpůrnou strukturu a rady v následujících oblastech (ale nejen):

  • Vyhledávání umístění a průzkum stavby
  • Design restaurace ve spolupráci s místními architekty a montéry obchodů
  • Standardy značky a obalových materiálů
  • Příručka standardních provozních postupů, včetně norem, procesů, receptů, marketingových pokynů
  • Registrace ochranné známky
  • Pořízení zařízení
  • Politika v oblasti potravin a bezpečnosti
  • Obchodní a finanční plány
  • Modulace a predikce
  • Nábor a školení
  • Definování a vytvoření dodavatelského řetězce
  • Vývoj a design menu
  • Neustálé zlepšování systému
  • Tyto oblasti přispívají k podpoře v různých fázích vývoje, jako je výstavba, projektování, provozní postupy, nábor a otevření restaurace.

Marketingová podpora

Tým podpory franšízy poskytuje majitelům franchisy trvalou pomoc při vývoji marketingové strategie a převedení strategie na realizaci.

Toto jsou části, které jsou součástí balíčku marketingové podpory:

  1. Grafický a designový průvodce
  2. Marketingová strategie
  3. Roční marketingový plán
  4. Zajištění prodeje a restauračního marketingu, včetně stolních karet a propagačních materiálů
  5. Strategie digitálního marketingu, včetně pokynů pro webové stránky a sociální média
  6. Pokyny pro CRM
  7. Prodejní a marketingová školení

Potřebná počáteční investice

  • Franchisový poplatek od 25 000 EUR za jednu restauraci.
  • Celková investice od 300 000 EUR.
  • 6% franchisový - licenční poplatek z čistého měsíčního prodeje.

Master-franchisa je k dostupná pro konkrétní území.


Základní požadavky

Hledáme ambiciózní a motivované franchisanty, aby využili našich zdrojů a expandovali do nových regionů a teritorií.

Od prvotního nápadu po otevření restaurace existuje několik standardních postupů pro kandidáty na franchisanta. Chcete-li se stát franchisantem restaurace a steakhouse Steiku Haoss, je důležité poskytnout podrobnou strategii a plán pro konkrétní region nebo území.

Nezbytné je také vhodné umístění. Franchisant by měl mít přístup k atraktivnímu místu v živé pěší zóně, nákupních nebo obchodních centrech. Optimální podlahová plocha mezi 350 - 550 m2 je ideálním místem pro restauraci, rohová budova s otevřeným půdorysem a velkými okny.

Kromě strategické koncepce existuje řada kvalit, kterými musí franchisant disponovat, aby se připojil k síti Steiku Haoss:

Pozadí

  • Znalost místní kultury a zvyků
  • Zkušenosti s marketingem a rozvojem podnikání
  • Zkušenosti z finančního řízení a kontroly nákladů

Aktiva

  • Vytvořená síť místních partnerů
    Přístup k silnému manažerskému týmu

Přístup

  • Silná identifikace s konceptem Steiku Haoss
  • Ochota pracovat samostatně, ale zároveň být součástí většího systému
  • Praktický přístup k získávání znalostí a dovedností

Osobnostní rysy

  • Pozitivní vedení
  • Týmově orientovaný přístup
  • Vizionářské a podnikatelské myšlení k využití výdělečného potenciálu Steiku Haossa
  • Skvělé komunikační dovednosti pro předání hodnot Steiku Haoss

Informace o franšízorovi

SIA CANTUS

Meistaru street 25, Rīga, Lotyšsko, LV - 1050

+371 264 16 641

davis@steikuhaoss.lv

steikuhaoss.lv

Kontaktní osoba pro zájemce o licenci

Mr. Davis Cima

Více informací

Pokud chcete získat více informací, prosíme vyplňte kontaktní formulář. Vaše údaje budou zaslány přímo Steiku Haoss.

Zpráva
Jméno a příjmení *
Město *
Telefon *
E-mail *

PŘEČTI ČLÁNKY

Nejčtenější

Informace zadané v katalogu dodávají samotné franchisové systémy. Před podpisem smlouvy o spolupráci by měl každý zájemce posoudit nabídku dané firmy. Redakce si vyhrazuje právo upravit informace o systémech udávaných v katalogu. V případě zjištění, že udávané informace nejsou pravdivé či neaktuální, prosíme, kontaktujte redakci.

PROFIT system franchise services s.r.o. - provozovatel Franchising.cz, informuje, že neshromažďuje ani nezpracovává informace zaslané prostřednictvím kontaktního formuláře. Všechny informace zadané ve formuláři jsou zasílány jako e-mail organizátorovi systému uvedenému v Katalogu franšíz. Uvedený příjemce, který obdrží odeslané informace, je použije s cílem poskytnout informace na zaslaný dotaz. Odeslání jakýchkoliv vašich osobních údajů je dobrovolné a organizátor systému, který obdrží kontaktní formulář, je subjektem odpovědným za shromažďování a zpracování případných osobních údajů.