Japanos
Informace o franchisovém systému
Popis franchisového systému
Náš příběh
Mistr chutí (Taste Master) Kana Hashimoto je japonská herečka a zpěvačka, která do Rumunska přišla v pouhých 18 letech. S více než 20 lety zkušeností měla v hlavě jediný cíl - otevřít restaurace, v nichž by mohla nabídnout zákazníkům autentická jídla z její domoviny, za použití surovin z tradičního gastronomického dědictví, které by však byly přístupné moderní prezentací.
Vytvořila pokrmy, které našim hostům poskytnou nezapomenutelný zážitek a přinese jim skutečnou chuť Japonska.
Naše značka
Jsme moderní značka, která si zakládá na autentičnosti Japonska a umění vyrábět sushi a transponovat jej na dnešní trh.
Záměrem bylo vytvořit koncept, který poskytne skvělý zážitek z restaurace, ale bude silný i v oblasti delivery tak, aby zohlednil potřeby našich zákazníků ve vyváženém životním stylu. Takto vzniklo Japanos: Bento, Sushi, Ramen.
Hledáme Master franchisanta nebo Area developer manažera pro rozvoj poboček na území České republiky.
Vlastní provozovny
- 4 provozovny a hlavní kuchyň pro rozvoz
Franchisové provozovny
- Alžír – 4 provozovny
- Malta – 6 provozoven
Obrázek provozovny systému
Informace pro franchisanty
Podpora pro franchisanty
- Plán pro uspořádání restaurace Japanos
- Materiály k zařízení prostoru restaurace
- Prvky vizuální identity restaurace Japanos, barvy použité jak při uspořádání prostoru, tak pro vybavení restaurace
- Používané suroviny
- Originální výrobní recepty používané v restauracích Japanos
- Výrobní procesy specifické pro restauraci Japanos
- Plán na uspořádání kuchyně Japanos se specifickým vybavením a náčiním
- Počáteční školení zaměstnanců, kuchařů a managementu
- Neustálé školení kuchařů
- Specifický plán hygienických pravidel v Japanos
- Marketingový plán Japanos, offline a online
- Japonská příručka
- Neustálý vývoj a inovace systému Japanos.
Potřebná počáteční investice
Výše investice dle velikosti a stavu prostor cca 85 000 EUR (cca 2,2 mil. Kč):
- Hlavní kuchyň - 50 000 EUR
- Vybavení restaurace - 15 000 EUR
- Zahajovací marketing - 5 000 EUR
- Chladící vůz - 15 000 EUR
Základní požadavky
Očekáváme, že franšízanti:
- mají znalosti o řízení vlastního podnikání nebo zajistí manažera, který je toho schopen;
- mají potřebný počáteční kapitál;
- projdou školicím programem;
- budou dodržovat interní postupy společnosti.
Informace o franchisorovi
Japanos Friends SRL
Str Frederic Chopin 10-12 , sector 2, Bukurešť, Rumunsko
+40 784 530 535
Kontaktní osoba pro zájemce o licenci
Cristina El Majzoub (komunikace anglický jazyk)
Více informací
Správcem osobních údajů je Japanos Friends SRL (Str Frederic Chopin 10-12 , sector 2, Bukurešť, Rumunsko). Vaše osobní údaje budou zpracovány za účelem poskytnutí podrobností o franšízovém systému Japanos a navázání spolupráce. Poskytování údajů je dobrovolné, je však nezbytné k dosažení výše uvedených účelů. Podrobné informace o zpracování osobních údajů jsou k dispozici v zásadách ochrany osobních údajů na japanos.ro.
PŘEČTI ČLÁNKY
Nejčtenější
Sushi je celosvětově oblíbená pochoutka. Zákazníky v Česku chce se svou nabídkou oslovit značka Japanos, pomoci jí v tom má master-franšízant a další franšízanti.
„Sushi restaurace nemůže fungovat jen se dvěma zaměstnanci, ale Japanos ano,“ říká Cristina El Majzoub, provozní ředitelka franšízového konceptu Japanos.
Zatímco některé společnosti během pandemie COVID-19 utrpěly ztráty, jiné změnily své zaměření, těšily se růstu a dosáhly úspěchu. Franšíza Japanos je jednou z nich.
Gastrokoncept Japanos chystá vstup na tuzemský trh. O rozvoj poboček by se měl postarat master-franšízant nebo Area development manager. Jaká investice na něj čeká?
Lucie Remer letos získala v soutěži Ocenění českých podnikatelek cenu za nejzajímavější franšízu Refresh Bistro. Jak budovala svůj karierní postup?
Slovenské franšízové síti La Donuteria se v posledním roce daří prosadit především v zahraničí. Čím oslovuje nové franšízanty?
Jak se odlišit nabídkou v zemi, kde točená zmrzlina sídlí na každém rohu? Tak trochu jiná točená je franšízová síť, která na to má odpověď.
McDonald´s jde zákazníkům blíž i do menších měst a rádi by našli nové franšízanty. Čím chtějí aktuálně zákazníky oslovit?
O současném trendu v rychlém občerstvení jsme si povídali s provozním ředitelem největší franšízové sítě školních bister ReFresh Bistro Filipem Caltou.
Fish & Chips značky Harry Ramsden´s mají za sebou desítky let zkušeností s gastronomií i franšízingem. V Česku jsou na startu.
Franšízová síť nabízí zdravější alternativu v oblasti fast foodu už bezmála dvacet let. Na inovacích se aktivně podílí i franšízanti.
Nostalgie za socialistickou érou lidi baví nejen v kinematografii a designu, ale také v jídle a pití. Jak z toho udělat úspěšný franšízový model objevilo polské Ministerstvo sledě a vodky.
Franšízy s „jídlem do ruky“ musí rychle reagovat na zákaznické trendy. Ty nám přiblíží manažerka pro rozvoj franšízové sítě Bageterie Boulevard a 360Pizza Markéta Krejčíková.
Franšízová síť Banh-mi-ba ve stylu fast casual sází na oblibu vietnamských baget. Kde má tento byznys další potenciál?
„Franšízová síť kaváren CrossCafe umí pomoci těm, kteří chtějí začít kavárenský byznys,“ říká ředitel společnosti Mgr. David Štangler.
Informace zadané v katalogu dodávají samotné franchisové systémy. Před podpisem smlouvy o spolupráci by měl každý zájemce posoudit nabídku dané firmy. Redakce si vyhrazuje právo upravit informace o systémech udávaných v katalogu. V případě zjištění, že udávané informace nejsou pravdivé či neaktuální, prosíme, kontaktujte redakci.
PROFIT system franchise services s.r.o. - provozovatel Franchising.cz, informuje, že neshromažďuje ani nezpracovává informace zaslané prostřednictvím kontaktního formuláře. Všechny informace zadané ve formuláři jsou zasílány jako e-mail organizátorovi systému uvedenému v Katalogu franšíz. Uvedený příjemce, který obdrží odeslané informace, je použije s cílem poskytnout informace na zaslaný dotaz. Odeslání jakýchkoliv vašich osobních údajů je dobrovolné a organizátor systému, který obdrží kontaktní formulář, je subjektem odpovědným za shromažďování a zpracování případných osobních údajů.