Zepter má už 66 partnerských kanceláří

Zepter svým partnerům nabízí soustavné vzdělávání, marketingovou i logistickou podporu. Zajistí výhodné úvěry i tarify od mobilních operátorů. při plnění plánu partner dostane příspěvek na provoz kanceláře nebo poukázky na pohonné hmoty.
Úterý
22.11.2011
Do konce roku 2012 chce firma otevřít celkem 100.
 

Zepter chce mít pobočku v každém městě s více než 20 000 obyvateli. Aby svého cíle firma dosáhla, snaží se svůj management často školit. „V rámci manažerského školení TOP 50 pořádá Zepter International ČR už od roku 2007 ve spolupráci s International Education Centre v Bělehradě vždy dvakrát ročně vzdělávací kurzy pro své nejlepší a nejschopnější reprezentanty,“ říká generální ředitel Zepteru Michal Jílek.

Hospodářské stagnace nebo recese se Jílek nebojí. Podle něho je důkazem fakt, že i v krizovém roce 2008 pobočková síť Zepteru rostla, i když ne vysokým tempem – zhruba 4 %. Zepter se rovněž snaží rozšiřovat svoje prodejní kanály. „Přímý prodej už dnes není jen o domácích prezentacích. Funguje i kancelářský prodej nebo různé výjezdní akce a festivaly. Čím dál důležitější je i možnost nákupu vybraného zboží přes e-shopy,“ vysvětluje Jílek.

Zepter nezanedbává ani aktivní marketingovou podporu produktů. Připravila například start 4 nových mikrostránek na podporu světelné terapie Bioptron www.fototerapie.cz, www.svetelna-terapie.eu, www.domaci-lekar.com a www.biolampazepter.cz. Změn se dočkaly i korporátní stránky www.zepter.cz. Firma se také rozhodla změnit svou organizační a řídicí strukturu. Od března tohoto roku se začaly slučovat společnosti Zepter Slovakia a Zepter International ČR do jednoho celku. Proces by měl být úspěšně ukončen k 31. 12. 2011.

Zepter International je celosvětová společnost, která vyrábí a po celém světě prodává a distribuuje spotřební zboží, a to zejména formou přímého prodeje a také prostřednictvím reprezentativních prodejen. Na český trh vstoupila v roce 1991 a od roku 2007 nabízí možnost partnerské spolupráce. Zepter je zastoupena na 5 kontinentech ve více než 40 zemích. 7 výrobních závodů se nachází zejména v Německu, Itálii a Švýcarsku.