1. bio burgerová franchisa brzy v Plzni
Hned na začátku roku 2012 otevře Angus Burger svou první franchisovou restauraci v centru Plzně. Vedle toho se řeší lokalita pro pobočku v Praze. „Budoucí provozovatelé již půl roku hledají vhodné místo. V jednání je také společnost, která provozuje již na několika místech podobný obchod a tam by také byl prostor pro otevření několika provozů, menších i větších. Více bychom měli vědět začátkem roku,“ říká franchisor Angus Burger Václav Silovský.
Silovský potvrzuje, že o zájemce o licenci nemá nouzi. Podle něj potenciální franchisanty oslovuje především to, že Angus Burger je česká značka se zajímavou přidanou hodnotou v podobě čerstvého bio hovězího. Zároveň podle něj hraje velkou roli fakt, že za celým konceptem stojí silný příběh. Jak se původní farma zaměřená na chování skotu plemene Angus rozrůstala až do současné podoby.
Podle Silovského se koncept hodí hlavně do kamenných prostor v lokalitách s větší frekvencí lidí. „Nebráníme se ani umístění provozovny do nákupního centra. Tam je ale většinou problém, až na výjimky, že není tak velká návštěvnost a všude je poměrně vysoký nájem,“ dodává Silovský. Provozovna Angus Burger se ale uplatní i v malých prostorech s omezeným sortimentem. Vždy záleží na dané lokalitě.
Zobrazit v katalogu franšíz
PŘEČTI ČLÁNKY
„Franšízová síť kaváren CrossCafe umí pomoci těm, kteří chtějí začít kavárenský byznys,“ říká ředitel společnosti Mgr. David Štangler.
Vašek Hájek za tři roky, do kterých spadala éra covidu, stihl otevřít tři úspěšné franšízy Vosíme.cz. Proč uvěřil právě této pizze?
Chocafé je kavárna, kde proudí především belgická čokoláda. Co tento koncept nabízí franšízantům nám v rozhovoru přiblíží zakladatel značky Jan Novák.
Dva kamarádi Honza a Matěj postavili svůj koncept bistra na čerstvých těstovinách, které dovedou mimořádně rychle servírovat zákazníkovi. Nyní svůj nápad nabízí jako franšízu.
„Počty franšíz s vaflemi, palačinkami a lívanci rostou. Nyní cílíme na všechna krajská města“, říkají franšízoři Elvis Osmanović a Dino Pekez.
Nejčtenější
Pokud se Vám při vyslovení slova franšízing vůbec něco vybavuje, je to skvělé!
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
U solné terapie toto známé rčení skutečně platí. Franšízové Centrum Solné terapie CST ze Slovinska na tom staví úspěšný byznys. Nyní míří i na český trh.
Realitní trh v porovnání Česka, Evropy a Ameriky i metody moderního prodeje nemovitostí přibližuje v rozhovoru Mgr. Tomáš Jelínek, MBA, CEO franšízové společnosti Centrury21.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Subway vidí potenciál na benzinkách
a
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...