Spojení Texasu a Mexika

Momentálně lze na celém světě najít 42 restaurací Chi Chi´s. Kromě USA, kde má značka 34 provozoven, působí například i v Holandsku, Belgii, Rusku, Spojených arabských emirátech, Číně nebo Maroku.
Čtvrtek
04.07.2013
Do České republiky míří další americká gastronomická franchisa. Jedná se o síť Chi Chi´s.
 

Franchisový koncept restaurací typu Tex Mex značky Chi Chi´s hledá v České republice a na Slovensku franchisové partnery pro individuální licence nebo i master-franchisanta pro obě země. Restaurace svým hostům nabízí zdařilý mix tradičních jídel z Texasu s vybranými specialitami na grilu z Mexika. Designový styl poboček kombinuje jihozápad USA s barvami mexických haciend.

Restaurace jsou plně samoobslužné a mají potenciál se brzy stát místem setkání mladých lidí, skupin přátel a rodinných slavností. Pro tato setkání mají všechny restaurace vytvořenu mimořádně vhodnou atmosféru a prověřený koncept: All-You-Can-Eat-Buffet, menu pro děti, BBQ večery, živou hudbu a další překvapení. K nejznámějším Chi-Chi´s specialitám patří Fajitas, Nachos, vynikající Ribeye steaky, stejně jako vynikající domácí Chili con Carne. Pro ty, kteří chtějí slavit doma nebo na chalupě nabízí Chi-Chi´s i cateringové služby s velkým výběrem jídel a nápojů.

„Partnerem pro spolupráci s českými a slovenskými franchisanty bude centrála v Belgii,“ říká zástupce konceptu na tuzemském trhu Aleš Tulpa ze společnosti AVEX Systems s tím, že belgické centrála poskytne zájemcům nejen veškeré informace formou tzv. franchisového balíčku, zaškolení a trvalou péči. Navíc se postará i o marketingovou podporu, kompletní plány a dodávky technologií zařízení nové restaurace, IT systém, veškeré know-how a podklady pokud jde o nabízený sortiment a služby, jakož i získané zkušenosti s provozem těchto restaurací v Evropě.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

1 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Myslíte si, že je na českém trhu ještě potenciál pro další nové franchisy z oboru fast food řetězců?

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014