Společnost Doktor Klain působí v 6 městech Česka. Dvě z poboček vedou franchisový partneři.
pondělí
08.09.2014
Franchisový koncept Doktor Klain hodlá rozšířit své pobočky do dalších měst ČR. Zatím funguje jen v 6.
 

Když se podíváme na franchising do zdravotnické oblasti, obvykle narazíme spíše na lékárenské společnosti, které ve své síti mají i franchisové pobočky. Nicméně společnost Doktor Klain, která využívá též franchising, se zabývá jiným byznysem. Specializuje se na oční optiku a zubní ordinaci.

Firma si pochvaluje zájem o franchisovou licenci, zatím se v její síti nachází 2 pobočky vedené franchisanty. První franchisa byla otevřena v Olomouci a další v Ostravě. "Chystáme se expandovat i do dalších měst. Nyní hledáme vhodné obchodní prostory, což je ale dlouhodobý proces. Také vyjednáváme s potenciálními franchisanty, kteří projevují o náš koncept zájem," komentuje práci Dagmar Valášková z firmy Doktor Klain.

Franchisová centra v Ostravě a Oloumouci doplňují další 4 ve městech Liberec, Dvůr Králové, Hradec Králové a Pardubice, které společnost řídí ve vlastní režii. Česká republika však není jen v hledáčku Doktora Klaina. "Uvažujeme, že bychom expandovali i do sousedního Německa, ale zatím je to jen ve fázi úvah," naznačuje další plány Dagmar Valášková.