Jak uspět v byznysu

Úkolem politiků je vytvářet prostředí vstřícné pro soukromé podnikatele, ne jim ztěžovat jejich snažení, což se u nás bohužel často děje, shodují se bratři Tomáš a Lukáš Sedláčkové.
Nový magazín Vlastní firma FRANCHISING přináší rozhovor s bratry Sedláčkovými, najdete v něm i 10 NEJ franšíz roku 2017.
 

Ve velkém rozhovoru se tentokrát v magazínu Vlastní firma FRANCHISING rozpovídali Tomáš a Lukáš Sedláčkovi o vlivu politiků na podnikatelské prostředí v Česku. Podělili se také o několik rad, jak uspět v podnikání a byznysu.

V rubrice O čem se mluví se dočtete o fenoménu tzv. kanceláře budoucnosti, která má brát ohled na spokojenost a výkonnost zaměstnanců ve firmách. Jak bude vypadat? Bude příbývat mobilních kanceláří a práce z domova, anebo se byznysmeni vrátí do nepopulárních otevřených pracoven?

Hlavním tématem podzimního magazínu Vlastní firma FRANCHISING je letos 10 nejzajímavějších nových franšíz na českém trhu. Vybrali jsme desítku konceptů z Evropy a ČR, které nově nabízejí franšízantům podnikání na základě zakoupené licence.

Novinky, rady, nabídky na nové franšízy i výběr těch nejlepších

Rubrika Fakta a trendy přinese jako vždy novinky ze světa franšízingu a pozveme vás také na blížící se 2. ročník Veletrhu FRANCHISINGU 2017 v Praze. V rubrice Moje firma představujeme úspěšnou českou společnost Kiwi.com, která po 5 letech existence přistála mezi 10 největších světových prodejců letenek na světě. Vyhledávač na levné letecké spoje založil Oliver Dlouhý, jeho roční obrat činí již přes 700 milionů eur, a denně na něm lidé vyhledávají až 40 milionů leteckých spojů.

:

Franšíza na míru detailně přiblíží podmínky pro hladký start vlastního podnikání pod značkami Naturhouse, Sklizeno, a Century 21, a odhalí také některá tajemství ohledně franšízové spolupráce s nejznámější franšízovou sítí světa McDonald’s.

V rubrice ABC franšízy pomůže poradce společnosti PROFIT system Lenka Nováková s operačním manuálem, který je souhrnem znalostí o tom, jak úspěšně podnikat na základě franšízové licence.

Na závěr se při čtení magazínu Vlastní firma FRANCHISING dozvíte také proč se při podnikání vyplatí stavět na dobrém jméně, kdy a proč platit poplatky za veřejné sdílení autorského díla jako je hudební skladba nahrávka, či kniha, nebo také proč odzvonilo obchodníkům, a proč je stále častěji nahrazují všemožné prodejní systémy. Přejeme příjemné počtení a v případě inspirace úspěšné vykročení do světa byznysu a vlastního podnikání.

Magazín Vlastní firma FRANCHISING lze objednat online s poštovným zdarma ve vydavatelství na portálu Franchising.cz. K dostání je také v síti maloobchodních prodejen Relay, Inmedio, M-Trafik, Peal a síti GECO tabák.