V kolébce franšízingu / Značka Extéria Market představí svou franšízovou nabídku na výstavě v New Yorku. INTERNATIONAL FRANCHISE EXPO NEW YORK je největší franšízovou výstavou v USA, kde se bude prezentovat více než 400 franšízových konceptů.
Středa
29.05.2019
Extéria Market chce vstoupit za hranice. Vede jednání se zájemci o master-franšízové licence.
 

Propagovat svůj franšízový systém se vedení původem české značky Extéria Market rozhodlo prostřednictvím účasti na mezinárodních franšízových veletrzích a výstavách. Po prezentování nabídky spolupráce na akcích v Budapešti, Vídni a Londýně, se Extéria chystá ještě dál. Jako jediná česká franšíza bude vystavovat na Mezinárodní franšízové výstavě v New Yorku.

Důkazem toho, že představení franšízové nabídky „naživo“ přímo potenciálním zájemcům o franšízové licence funguje, je fakt, že z již absolvovaných franšízových výstav v evropských metropolích vzešlo hned několik zájemců o koupi master-franšízové licence pro celou zemi. „S těmito zájemci a investory z Maďarska, Rakouska a Velké Británie nadále probíhají individuální jednání o udělení Master licencí v jejich státě,“ prozrazuje ředitelka franšízové sítě Extéria Market Lucie Eliášová s tím, že jedním z faktorů, který vzbudil v zahraničí mezi investory zájem je i to, že se jedná o jedinou franšízu na bezpečnost práce a požární ochranu v EU.

Franšízový koncept, který se zabývá poskytováním zákonných služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany, má na domácím trhu v současnosti 14 poboček a svými službami pokrývá téměř celé území naší republiky. Stále je zde však prostor k podnikání i pro další franšízanty. Aktivně působí i na sousedním Slovensku, kde momentálně fungují 3 Extéria Markety.


Ing. Lucie Eliášová: / Investice do založení obchodního místa Extéria Market činí 250 tisíc korun. Dobře vedená pobočka dosahuje zisku již rok po svém otevření, a do 5 let představuje pro majitele pasivní příjem.