Spolupráce s franšízou zaměřenou na zisk

Country Manager / Bude rozvíjet vlastní poradenskou činnost a převezme vlastnictví obou zemí, aby mohl růst v dlouhodobém strategickém horizontu. Bude také formovat týmy franšízantů a spolupracovat se všemi týmy na společném rozvoji.
pondělí
27.06.2022
Česko a Slovensko představují pro franšízora Expense Reduction Analysts velký potenciál. Pro správu a rozvoj sítě franšízantů zde hledá poskytovatel licence Country Managera.
 

Desetitisíce podniků se v současné finančně náročné době snaží kontrolovat své náklady a potřebují pomoc. Zevnitř podniku je však často obtížné najít místo, kde se dají najít úspory. Právě na tuto činnost se specializuje franšízový koncept Expense Reduction Analysts (ERA), který působí ve 40 zemích světa. V České republice a na Slovensku aktuálně hledá Country Managera, který se postará o rozvoj konceptu na těchto dvou trzích.

„Country Manager pro Českou republiku a Slovensko bude kromě vlastní poradenské činnosti zodpovědný za rozvoj a růst sítě kvalifikovaných franšízantů, včetně těch, kteří na těchto dvou trzích již působí. V Česku jich je aktuálně 4 a na Slovensku 5. Zároveň bude provozovat vlastní poradenskou společnost Expense Reduction Analyst zaměřenou na poradenství v oblastech zvyšování zisku klientům z řad obchodních společností,“ říká Head of CEE Development ERA Michal Brzeminski s tím, že cílem je najít dlouhodobého obchodního partnera, který má podnikatelské myšlení a motivaci k růstu a dosahování výsledků na místní úrovni, a to i s využitím podpory mezinárodní sítě více než 750 konzultantů.

Sdílené zkušenosti z celého světa

Uchazeč o pozici Country Managera musí mít manažerské zkušenosti na seniorské úrovni, být schopen s klienty komunikovat na vysoké úrovni a řídit úkoly napříč více obchodními funkcemi. Podmínkou je také dobrá znalost angličtiny, která mu umožní komunikovat a sdílet informace s kolegy a odborníky z dalších zemí. Velkou výhodou jsou pak kontakty, které má ze svého předchozího působiště.

Řada franšízantů ERA se k tomuto konceptu připojilo kvůli možnosti výdělku, zlepšení životního stylu nebo kvůli posunu svoji kariéry s podporou mezinárodního týmu. V rámci spolupráce absolvuje franšízant komplexní školení a získá přístup k desetistupňové metodice, která byla vyvinuta za 30 let praktických zkušeností. Samozřejmostí je také průběžná marketingová podpora, pokročilá školení a sdílené znalosti globální sítě odborníků.

Vzhledem k tomu, že se ze strany centrály ERA jedná o obchodní příležitost pro budoucího Country Managera, je nutná počáteční investice. O tuto pozici by se tak měli ucházet zejména zájemci, kteří chtějí investovat do své dlouhodobé budoucnosti. Odměnou za to jim budou výdělky, které budou závislé na jejich aktivitě. „Ve skutečnosti neexistuje žádný limit, kolik by si Expense Reduction Analyst Country Manager v České republice a na Slovensku mohl vydělat. Jakmile se ve svém teritoriu etablují, což trvá zhruba 3 roky, většina našich Country Managerů dosahuje šestimístných příjmů v eurech, které se rok od roku zvyšují. S růstem franšízové sítě se jejich výdělečný potenciál výrazně zvyšuje,“ vysvětluje Brzeminski.

Investice do podnikání s ERA činí zhruba 150 tisíce eur (cca 3,8 mil. Kč). Ta zahrnuje nákup franchisové licence jak pro samotného partnera, tak získání exkluzivní licence pro Českou a Slovenskou republiku v roli Country managera. 


Podpora podnikatelů / Cílem ERA je podpořit firem a pomoci jim přežít a zotavit se ze současného narušení globálního dodavatelského řetězce a recese.