Dostupné služby / DepilConcept byl uveden na trh v roce 2007 v Portugalsku s cílem zpřístupnit trvalé odstranění chloupků a fototerapii pro všechny a tím řešit problémy s chloupky a pokožkou.
Čtvrtek
16.03.2023
Franšízová síť DepilConcept má v Česku již svého master-franšízanta. Ten ji chce rozšířit do míst s více jak 30 tisíci obyvateli.
 

O licenci tohoto konceptu zaměřeného na poskytování služeb v oblasti fotoepilace a fototerapie, jehož kořeny sahají do Portugalska, kde vznikl před zhruba 15 lety, se mohou ucházet i lidé, kteří z tímto druhem byznysu doposud nemají zkušenosti. Vše potřebné se totiž naučí v rámci školení, které franšízor organizuje nejen pro franšízory, ale i pro specialisty, kteří pak v jednotlivých pobočkách pracují přímo s klienty.

To, s čím je pro začátek podnikání třeba počítat, je počáteční investice nutná pro rozjetí vlastního salonu pod značkou DepilConcept. Její výše se odvíjí od formátu spolupráce, pro kterou se budoucí franšízanti rozhodnou. Pokud si zvolí možnost pronájmu nebo leasingu zařízení SHR, které tvoří nezbytnou součást pobočky, investují 455 tisíc Kč bez DPH. Podnikatelé, kteří budou připraveni si jedno zařízení SHR zakoupit, zaplatí 670 tisíc Kč bez DPH. V rámci franšízové spolupráce následně franšízový partner hradí pravidelné měsíční poplatky. Ten franšízový vychází na zhruba 6 200 Kč bez DPH, marketingový pak na cca 7 500 Kč a měsíční platba za poskytnutý software činí zhruba 750 Kč.

Pro otevření salonu DepilConcept je nutné mít k dispozici prostory o velikosti 40 až 80 m2 nejlépe v přízemí s dostupným parkováním. Pobočka se nutně nemusí nacházet na hlavních obchodních třídách. Co se týče lokalit, ekonomicky dává otevření provozovny ve městech s minimálním počtem 30 tisíc obyvatel, ve velkých městech pak své místo může najít více studií. Po podpisu franšízové smlouvy je franšízantovi garantována územní exkluzivita na předem sjednané území.


OBCHODNÍ VIZITKA:

  • 15 let na trhu
  • 183 salonu ve světě
  • 45 000 zákazníků denně 
  • Původ značky: Portugalsko

Z jihu až k nám / Pobočky Depil Concept najdeme v 9 zemích světa včetně domácího Portugalska, Polska, Kapverd, Brazílie, Irska nebo sousedního Slovenska. Zde zatím funguje jedna pobočka v Košicích.