KLAPP je specialista na wellness

V současné době používá postupy a ošetření vyvinuté Dr. Klappem jen v Německu více než 3000 kosmetiček a mnoho dalších pak po celém světě
pondělí
14.06.2010
O úspěchu značky na regionálním trhu rozhoduje i osobnost Master franšízanta
 

První z franšízových kosmetických salónů na našem portálu Franchisinginfo.cz je skutečná jednička na světovém trhu německá kosmetika KLAPP. O úspěchu franšízových systémů postavených na školení a individuální péči o klienta rozhoduje osobnost master franšízanta. Mgr. Eva Bezucká z Břeclavi je člověkem na svém místě. Milá, energická a nadšená propagátorka kvalitní kosmetiky pro ženy i muže, ale zejména wellness umí nadchnout a předat své zkušenosti do posledního detailu.

KLAPP COSMETICS je jednou z mála soukromě vlastněných středně velkých společností působících na německém trhu s kosmetikou. Pan Gerhard Klapp vyvíjí produkty v duchu své filozofie, že krása nespočívá jenom ve vnějším vzhledu, ale je silně ovlivňována stavem ducha. Podle jeho filozofie se odráží psychická vyrovnanost a spokojenost také na našem tělesném stavu a výrazně působí na stav pleti. V praktikování této filozofie mu pomáhají bohaté zkušenosti a znalosti fyzioterapeutických metod a tradičního přírodního léčitelství.

V 25 letech se jako lékař stává průkopníkem přírodního léčitelství, fyzioterapie, tradičních čínských metod a akupunktury a pomáhá je tak objevovat západnímu světu jejich účinky. Jeho nekonvenční metody zaujaly laickou i odbornou veřejnost, byly prezentovány v množství zahraničních publikací a přilákaly pacienty nejenom z Německa, ale i ze zahraničí. Na základě svých lékařských zkušeností zakládá svůj první kosmetický salon a dosahuje stejného úspěchu jako na poli léčitelství.

Postupem času si lidé ve stále větší míře uvědomují i potřebu pravidelné péče o své tělo. V západním světě během minulého století získávají respekt východní učení, podle nichž je každá nemoc nebo negativní reakce těla výsledkem disharmonie mezi tělem a duší. Spousta z nás je také pod neustálým tlakem zodpovědnosti v zaměstnání a vůči rodině. Co může být více uvolňující, než relaxační ošetření v rukou profesionála, obzvláště pokud je navíc spojeno i s péčí o náš zevnějšek? Byl to právě Gerhard KLAPP, který jako jeden z prvních začal v Číně svoji pouť za wellness procedurou, která by splňovala požadavky západního světa.

Master franšízantkou značky Klapp je pro Českou a Slovenskou republiku Mgr. Eva Bezucká, od roku 2005. Franšíza je postavená velmi přátelsky vůči franšízantovi – volnost má při zařízení salonu s ohledem na svoji peněženku, od firmy dostává oblečení, perfektní a trvalé školení pro svoje zaměstnance ve školícím centru v Praze, po dohodě přímo v salonu.

Jednotlivá ošetření jsou balená v kazetce pro každého klienta samostatně a klient si tak může odnést sebou zbytky ošetření, které si ještě může aplikovat doma. Pro majitele takového salónu je vyřešen problém zúčtování, pro každé ošetření je určeno jedno balení, kosmetička si tak nemůže nijak, řečeno kulantně, „přivydělat“. Obzvláště v oblasti wellness má firma perfektně propracované ošetření pro každou příležitost, založené na zkušenostech z východního světa. Franšíza je vhodná pro kosmetické salony, wellness centra a hotely. Zájemci o tuto franšízu se mohou přihlásit v redakci.

Zájemci o tuto franšízu a další informace mohou kontaktovat redakci.