Fornetti nám chutnají již 10 let
Čerstvě upečené pečivo je vůně, které těžko odoláváme, neodolatelná vůně a čerstvě upečené pečivo stojí za úspěchem společnosti Fornetti. Mnoho let jsme konzumovali „gumové“ rohlíky, křehké, čerstvé a voňavé fornetti jsou lákadlem, kterému odolat je velmi těžké.
Fornetti nabízí franšízovou příležitost pro zájemce ve všech regionech České republiky. Novým franšízovým konceptem společnosti Fornetti je FORNETTI Centro. První taková provozovna byla nedávno otevřená na Francouzské ulici v Praze.
Kromě již známých čerstvých fornettek nabízí ještě několik druhů pizzy, zapečené bagetky, obložené bagetky, teplé sendviče nebo plněné croissanty, jako doplněk nealkoholické nápoje a kávu. K dispozici je také zvýhodněné menu. Provozovna se osvědčila jako velmi zdařilý koncept. Umístěná je v okolí škol a daří se jí, i když jsou zatím prázdniny.
Po deseti letech na trhu se Fornetti stala známou značkou, nabízí franšízové podnikání za velmi výhodných podmínek a nízké pořizovací náklady. Oblíbený sortiment, kvalitní výrobky, marketingovou podporu, pravidelně inovovaný sortiment a prvotřídní servis mohou být odpovědí pro mnoho lidí hledajících podnikatelské uplatnění.
Stačí si najít pěkné místo v centru dění a začít budovat FORNETTI nebo FORNETTI Centro, je to jedna z nízkonákladových franšíz s rychlou návratností. Více informací, jak provozovat tuto franšízu najdete na našem serveru FranchisingINFO.cz níže v Katalogu franšíz.
Zobrazit v katalogu franšíz
PŘEČTI ČLÁNKY
„Franšízová síť kaváren CrossCafe umí pomoci těm, kteří chtějí začít kavárenský byznys,“ říká ředitel společnosti Mgr. David Štangler.
Vašek Hájek za tři roky, do kterých spadala éra covidu, stihl otevřít tři úspěšné franšízy Vosíme.cz. Proč uvěřil právě této pizze?
Chocafé je kavárna, kde proudí především belgická čokoláda. Co tento koncept nabízí franšízantům nám v rozhovoru přiblíží zakladatel značky Jan Novák.
Dva kamarádi Honza a Matěj postavili svůj koncept bistra na čerstvých těstovinách, které dovedou mimořádně rychle servírovat zákazníkovi. Nyní svůj nápad nabízí jako franšízu.
„Počty franšíz s vaflemi, palačinkami a lívanci rostou. Nyní cílíme na všechna krajská města“, říkají franšízoři Elvis Osmanović a Dino Pekez.
Nejčtenější
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Doručovací služby zažívají boom a jejich objem ještě několik let poroste. Právě s tím počítá franšízová síť doručovacích služeb Prorozvoz.
Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
Jak se daří pobočkám nově otevřené Partners Banky a kde je šance pro nové franšízanty? Odpovídá Jan Brejl, obchodní ředitel finanční skupiny Partners.
TAB Board propojuje majitele a manažery lokálních firem, kteří mezi sebou sdílí zkušenosti. Franšízant Tomáš Petrů pro setkání využívá i netradiční prostředí.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Subway vidí potenciál na benzinkách
a
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...